Erik Kakko ja Markus Helanen Pelicansiin

Pelicans on solminut pelaajasopimukset puolustaja Erik Kakon ja maalivahti Markus Helasen kanssa.

Erik Kakko (32-v. 185/93) pelasi päättyneellä kaudella Ruotsin pääsarjassa Västra Frölundassa, jossa hän juhli toissa kaudella Ruotsin mestaruutta. Tällä kaudella joukkue putosi välierävaiheessa mestaruuden voittaneelle HV-71:lle. Kaudella 2001-2002 Kakko voitti Ruotsin mestaruuden Färjestadin joukkueessa. Ennen siirtymistään Ruotsiin hän pelasi kaksi kautta Sveitsin pääsarjassa Langnau -joukkueessa. Lahdessa Kakko on pelannut viimeksi kaudella 1992-93. SM-liigaa hän on pelannut sekä Turussa, että Hämeenlinnassa. Miesten A-maaotteluja hänellä on pelattuna yhteensä 64 SM-liigassa Kakko on pelannut kaikkiaan 446 ottelua tehoilla 60 + 80.

Markus Helanen (kuvassa), (28-v. 190/91) siirtyy Lahteen Helsingin Jokereista. Helanen pelasi päättyneellä kaudella muutaman ottelun Pelicans -paidassa, mutta palasi loppukaudeksi takaisin Jokereihin. Helanen pelasi kauden torjuntaprosentilla 93,44. Päästettyjen maalien määrä oli 2,18/ottelu. Jokereiden kasvatti on pelannut neljä kautta Pohjois-Amerikan yliopistosarjaa vuosina 1997-2001. Jokereita hän on edustanut SM-liigassa kolmen kauden ajan.

Lahden omat kasvatit Jussi Saarinen (20-v. 177/82) ja Jesse Saarinen (18-v. 172/72) jatkavat vuoden mittaisella pelaajasopimuksella Pelicansin liigajoukkueessa. Hyökkääjä Jussi-Mikko Makkosen kanssa Pelicans on tehnyt TryOut -sopimuksen, joka kestää elokuun loppuun 2004.

Pelicansin maalivahti Mikko Rämön ja puolustaja Tero Paappasen pelaajasopimukset ovat pelaajien kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä purettu. Pelaajat ovat vapaita edustamaan haluamiaan seuroja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja