Epätavallista kuvaa Kimi Räikkösestä: F1-tulokas pelokkaana Karita Tuomolan kyydissä – Jäämies näytti ajotaitonsa haastekisassa

1:42
Kimi Räikkönen sai yllättävän haasteen kartingradalla vuonna 2001 – F1-tähti Karita Tuomolan kyydissä.

Moottoriurheilulegenda Kimi Räikkösellä on ajettavaa viimeisellä F1-kaudellaan vielä kuuden kilpailun ja vajaan kahden kuukauden verran, mutta 20 vuotta sitten hän oli siirtynyt tässä vaiheessa syksyä jo lomalle tulokaskautensa päätteeksi. Hänet nähtiinkin tuolloin kartingradalla Suomessa. 

Tulosruutu teki päivälleen 20 vuotta sitten selkoa Räikkösen ja MTV3:n formulalähetyksen tekstiviestikilpailun voittaneen rovaniemeläisen Ari Puhakan välisestä kartingkilpailusta. 

Sauberin F1-ajohaalareissa paikalle saapunut, tuolloin juuri 22 vuotta täyttänyt Räikkönen sai tuntumaa kisarataan yllättävällä tavalla, kun Miss Suomeksi vuonna 1997 kruunattu Karita Tuomola (nyk. Tykkä) kyyditti Räikköstä. 

Kimi Räikkösen reaktio ei ollut sitä tuttua "Jäämiestä", kun häneltä tiedusteltiin tuntemuksia Tuomolan kyydissä ennen liikkeelle lähtöä. Ja miten kävi Räikkösen ja Puhakan välisessä kisassa? Sekin selviää pääkuvan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja