Epätasaisuudesta kritisoitu Patrik Laine kertoo, miksi oli tyytyväinen viime kauteen – pitää Fortnite-kohua huvittavana: "Kaikilla on omat mielipiteet, mutta se ei silti tarkoita, että minua pitäisi kiinnostaa ne"

Patrik Laine ei stressaa sopimusasioilla 2:22

Patrik Laine on keskellä kesääkin jääkiekkoyleisön mielenkiinnon kohteena, sillä maalitykin uudesta sopimuksesta ja mahdollisesti vaihtuvasta joukkueesta odotetaan lisätietoja.

Hyökkääjä osallistui lauantaina Helsingin Kalastajatorpalla suomalaisista NHL-tähdistä koostuneeseen Bermuda-tennisturnaukseen. Sopimustilanteesta ei liiemmin uutta tietoa herunut.

– Sopimustilanne on sellainen, mitä Jetsin puolestakin on kuulunut, eli ei ole mitään kuulunut, joten ei ole mullakaan mitään kerrottavaa, Laine sanoi MTV Urheilulle.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho vastaanotti Montreal Canadiensilta offer sheet -tarjouksen. Laine on tarkasti kartalla myös omista vaihtoehdoistaan.

– Olen tismalleen ja tarkalleen kartalla, mitä minulle tuolla tapahtuu. Tietoa tulee kyllä, kun on jotain kerrottavaa.

Laine kesäharjoittelee tuttuun tapaan Turussa valmentaja Hannu Rautalan alaisuudessa.

– Kaikilla osa-alueilla pitää olla parempi kuin viime kesänä ja viime talvena. Mitään erityisiä taikatemppuja ei ole tehty.

Vaikka Lainetta kritisoitiin viime kaudella epätasaisuudesta, pisteitä syntyi 82 ottelussa 50, joista maaleja 30. Tamperelainen itse kertoo olevansa jälkikäteen tyytyväinen kauteen.

– Minulle riitti se, että kauden päättyeesä olin parempi pelaaja kuin edellisellä kaudella. Totta kai ihmiset ajattelevat, että kausi oli epäonnistunut, kun pisteitä ei syntynyt niin paljon. Minulle riittää kuitenkin, että olen parempi pelaaja. Se on asia, joka kannattaa pitkässä juoksussa. Siltä osin olen itse tyytyväinen kauteen.

Viime kaudella medioissa riitti kirjoituksia Laineen otteista myös kaukalon ulkopuolella. Hyökkääjän virtuaalipeliharrastus sai paljon huomiota osakseen.

– Kyllähän se aika huvittavaa on. No, mikäs siinä, jos ihmisillä ei ole muuta tekemistä. Siinähän kirjoittavat. Mulle se on ihan sama. Ihmiset saavat kirjoittaa ja kaikilla on omat mielipiteet, mutta se ei silti tarkoita, että minua pitäisi kiinnostaa ne, Laine toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat