Epäily: Nuorukaiset ryöstivät ja yrittivät murhata lähes kuusikymppisen miehen Vantaalla – poliisi kuvailee väkivaltaa raa'aksi ja julmaksi

Vuonna 2001 ja 2002 syntyneet nuorukaiset yrittivät murhata vuonna 1962 syntyneen miehen ryöstön yhteydessä Vantaalla, epäilee poliisi. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tapauksesta tiedotteessaan.

Väkivallanteko tapahtui ulkosalla Vantaan Mikkolassa Lyyranpolulla sunnuntaina 28. huhtikuuta.

Epäillyt ja uhri eivät tunteneet toisiaan entuudestaan, mutta olivat tavanneet aiemmin samana yönä ja viettäneet aikaa biljardia pelaten. 

Poliisi epäilee, että jossain vaiheessa yötä nuoret kohdistivat vuonna 1962 syntyneeseen mieheen pitkäkestoista, raakaa ja julmaa väkivaltaa. 

– Rahojen vieminen siinä on ilmeisesti ollut alkuperäisenä motiivina. Esitutkinnassa pyrimme selvittämään, miksi se on johtanut siihen, että uhriin on kohdistettu tällaista väkivaltaa, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen kommentoi MTV Uutisille. 

Nuorukaisia epäillään törkeästä ryöstöstä ja murhan yrityksestä. Molemmat on vangittu todennäköisin syin rikoksista epäiltynä. Minkkisen mukaan nuorempi epäillyistä on vain 16-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat