Epäilty liikemurto sai odottamattoman käänteen: Tunkeutuja kohtasi tuulikaapissa työntekijän, kääntyi rauhallisesti ympäri ja juoksi lopulta suoraan poliisipartion syliin

Helsingin Vallilassa sijaitsevaan liikekiinteistöön murtauduttiin viime yönä. Liikkeestä ei kuitenkaan viety mitään, sillä murtokeikka sai yllättävän käänteen. Helsingin poliisilaitos kertoo tapauksesta tiedotteessaan.

Tunkeutuja jäi tyhjin käsin, sillä liikkeessä oli tapahtuma-aikaan paikalla työntekijä. Työntekijä oli havahtunut liikkeen tuulikaapista kuuluneeseen tömähdykseen ja kohdannut miehen, joka oli juuri tullut sisään ulko-oven lasin rikkomalla.

Vastoinkäymisestä huolimatta tuulikaappiin ängennyt mies suhtautui tilanteeseen viileästi. Poliisin mukaan tämä kääntyi ympäri ja poistui paikalta rauhallisesti.

Juoksi poliisipartion syliin

Pian häntä kohtasi kuitenkin toinenkin epäonninen sattuma. Hän oli nimittäin juossut suoraan liikkeelle hälytetyn poliisipartion syliin. 

Poliisi otti 57-vuotiaan miehen kiinni. Hän päätyi viettämään yön poliisivankilassa.

Rikoskomisario Pekka Seppälä kertoo, että tapausta tutkitaan varkauden yrityksenä. Hänen mukaansa alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin ainakaan merkittävissä määrin.

Lue myös:

    Uusimmat