Entiseltä F1-kuskilta hämmästyttävä paljastus – ajanut kahdesti palkintokorokkeelle murtuneella kädellä

Viime kaudella F1-sarjan Haas-tallissa ajanut Romain Grosjean kertoi racefans.net -sivuston haastattelussa, ettei ole välttämättä vielä täysin kunnossa IndyCar -debyyttiin.

Grosjean joutui loppukaudesta vakavaan onnettomuuteen Bahrainin GP:ssä ja täksi kaudeksi IndyCar -sarjaan siirtynyt ranskalaiskuljettaja kertoo haastattelussa, että ei ole täysin kunnossa IndyCar -testejä varten.

– Vasemmassa kädessäni on edelleen iso jälki. Se on pikemminkin ruma kuin huono. Kaikki toimii hyvin, olen ollut leikkauksessa. Ensimmäinen testi on vuorossa 22. helmikuuta. En ehkä ole ihan sadan prosentin kunnossa, mutta tarpeeksi hyvässä ajaakseni erinomaisesti. Uskon olevani valmis, kun ensimmäinen kisa koittaa, Grosjean kertoo.

Ranskalainen ei ole huolissaan kuntoutumisensa nopeudesta. Vasemmassa kädessä on voimaa jo 90-prosenttisesti. Grosjean myös paljasti aiempia vammojaan ajaltaan formula ykkösissä.

– Minun ei ehkä pitäisi sanoa tätä, mutta olen ollut F1:ssä kahdesti palkintokorokkeella käsi murtuneena. Kipu katoaa ajaessa. Olen ajanut kilpaa rikkinäisillä osilla, ollut palkintopallilla ja se oli minusta täysin okei, Grosjean sanoo.

Grosjean ajaa tulevalla kaudella Dale Coyne Racing -tallin riveissä. Formula ykkösissä Grosjean ajoi yhdeksän kauden ajan.

Katso pääkuvan videolta Romain Grosjeanin viime hetken pelastuminen liekkimerestä Bahrainin GP:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat