Entinen maailman ykkönen katsoo jo tenniksen jälkeiseen aikaan – haaveilee urasta täysin toisen lajin parissa

Tenniksen maailmanlistan kärkipaikkaa hallussaan vuosina 2016 ja 2017 pitänyt Andy Murray on romahtanut kauas loistonsa päivistä. Ura jatkuu yhä, mutta Murray on jo kääntänyt katsettaan myös tenniksen jälkeiseen aikaan.

Murray vetäytyi parhaillaan käynnissä olevasta Miamin Masters-turnauksesta nivusvamman vuoksi. Pitkään vammojen kanssa kamppaillut britti löytyy tällä hetkellä ATP-rankingin sijalta 119. Murray, 33, ei ole kertonut, koska hänen tennisuransa tulee päätökseensä, mutta hän on luonut jo suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Murray kertoo Gentleman Journalin haastattelussa haaveilevansa caddyn tehtävistä golfin ammattilaiskiertueella. Toiveissa on myös jalkapallovalmentajan tutkinto.

– Pidän todella golfista. Caddyna kiertueella oleminen olisi jännittävää. Voisi olla lähellä huippupelaajia ja oppia heiltä, Murray sanoi Reutersin mukaan.

– Tennis ja golf ovat luultavasti henkisellä tasolla lähellä toisiaan, joten golfarin auttaminen sillä saralla olisi kiinnostavaa. 

Murraylla oli kouluaikoinaan mahdollisuus liittyä glasgowlaisen Rangersin nuorisojoukkueeseen, mutta hän kieltäytyi. Rakkaus jalkapalloon kukkii kuitenkin yhä.

– Jalkapallovalmentajana toimiminen olisi hauskaa.

Lue myös:

    Uusimmat