Entinen Juventus-pomo tylyttää Cristiano Ronaldon toimintaa koronakriisissä

Jalkapalloseura Juventuksen entinen puheenjohtaja Giovanni Cobolli Gigli kritisoi Cristiano Ronaldon käyttäytymistä koronaviruspandemiassa.

Italian Serie A:n ollessa tauolla useat pelaajat ovat suunnanneet kotimaihinsa. Giovanni Cobolli Gigli nosti tästä erityisesti tikunnokkaan Juventuksen supertähden Cristiano Ronaldon, joka paineli kotikonnuilleen Portugalin Madeiralle.

– Asiat Juventuksessa muuttuivat mutkikkaammiksi, kun Ronaldo lähti. Ronaldo sanoi, että hän meni Portugaliin äitinsä takia, mutta nyt hän näyttää vain ottavan kuvia uima-altaalla, Gigli sanoi Radio Punto Nuovolle sosiaalisen median materiaaliin viitaten.

Ronaldon jäljessä Juventuksen Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Douglas Costa ja Rodrigo Bentancur matkustivat viime viikolla pois Italiasta.

– Kun poikkeus (Ronaldon kanssa) tehtiin, tilanne hajosi käsiin ja muut halusivat mennä. Sen ei olisi pitänyt mennä näin. Heidän kaikkien olisi pitänyt pysyä karanteenissa.

Gigli arvioi, että pelaajien paluu Italiaan tulee olemaan vaikeampi.

– En ymmärrä, miksi osa pelaajista on lähtenyt Italiasta. Kun he palaavat, heidän on vaikeampi palata huippukuntoon, koska heidän täytyy viettää 14 päivää karanteenissa, Gigli sanoi.

Koronavirus on jyllännyt Italiassa rajulla tavalla. Maassa on todettu jo yli 74 000 koronatartuntaa ja virus on vienyt Italissa yli 7 500 ihmisen hengen.

Lue myös:

    Uusimmat