Ex-jalkapallotähdeltä hurja muodonmuutos 100-kiloiseksi kaapiksi – Espanjan maajoukkueesta tuttu pelaaja on kuin uusi mies!

Entinen jalkapallotähti José Mari, 41, on tehnyt pelaajauransa jälkeen häkellyttävän muodonmuutoksen. Espanjalainen on takonut kroppaansa 20 kiloa lisää massaa ja on nykyään 100-kiloinen järkäle.

184-senttisellä Marilla oli jalkapalloilijana painoa eri lähteiden mukaan noin 78 kiloa. Tuoreet kuvat osoittavat Marin takoneen vuoteen 2013 päättyneen jalkapallouransa jälkeen rajusti lisää lihasmassaa, ja paino on noussut 100 kiloon.

– Kun lopetin jalkapallon, lihoin loman ensimmäisinä kolmena kuukautena kahdeksan kiloa, mutta en halunnut olla pulska. Liityin kuntosalille, siitä tuli rutiini ja se on nykyään osa elämääni. Se tekee hyvää minulle; ei vain kropalleni, vaan myös päälleni. Se auttaa minua, Mari sanoi Radio Marcassa.

Urallaan muun muassa Sevillassa, Atletico Madridissa ja AC Milanissa pelannut Mari kertoo työstävänsä päivässä yhden tai kaksi lihasryhmää ja jakavansa niiden harjoittamisen viikon eri päiville. Kaikkiaan hän treenaa kuutena päivänä viikossa.

– Älkää kuitenkaan luulko, että tappaisin itseäni! On silti totta, että olen hyvin johdonmukainen.

Entä ruokavalio?

– Syön normaalisti, mutta yritän välttää asioita, jotka vahingoittavat minua. Vältän uppopaistettuja ruokia. Lasten kanssa olen kuitenkin kuin jäteauto.

Järkälemäisellä koolla on kääntöpuolensakin.

– Nykyään en edes juokse, jos missaan bussin. Nykyisellä painollani, 100 kilolla, jänteisiini sattuu.

Mari oli saavuttamassa jalkapallon olympiahopeaa Espanjan paidassa vuonna 2000. Maansa A-maajoukkueessa hyökkääjä pelasi kaikkiaan neljä ottelua ja iski yhden maalin.

Lue myös:

    Uusimmat