Ensitreffit alttarilla -sulhanen jännittää, kelpaako hän morsiamelleen – tuore vaimo lataa heti tyhjentävän kommentin

1:10
Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähdään jälleen tiistaina kahdet häät! Parit valmistautuvat häihinsä jännittyneissä tunnelmissa

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähdään tiistaina 15. syyskuuta Matin ja Miran sekä Juuditin ja Tommin häät.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin viime tiistaina, kun Kati ja Janne sekä Emma ja Tuomas sanoivat toisilleen tahdon. 15. syyskuuta päästään puolestaan seuraamaan Matin ja Miran sekä Juuditin ja Tommin häitä.

32-vuotiaan Miran kanssa avioituva Matti, 35, jännittää ennen häitä, riittääkö hän tulevalle morsiamelleen. Kauden ensimmäisessä jaksossa kuultiin, ettei Matilla ole toistaiseksi kokemusta pidemmästä suhteesta.

– Jotenkin sitä toivoo, että olisi heti alkuun tietyllä tavalla riittävä. Toivoo vaan, ettei toinen pety millään tasolla, Matti pohti ennen häitä.

Nopeasti käy kuitenkin ilmi, että jännitys vaikutti olleen turhaa.

– No heti kun mä näin kulman takaa Matin, niin kyllä mulle tuli sellainen, että huh, hyvä, ihana! Heti kun näki sen ihmisen siellä, helpotti, Mira kommentoi tuoreeltaan.

Mira arveli, että olisi kiinnittänyt huomionsa Mattiin myös siinä tapauksessa, jos kaksikko olisi kohdannut muunlaisissa merkeissä ensimmäistä kertaa.

– Jos olisin tavannut Matin jossain muualla tai muussa ympäristössä ja me oltais juteltu, niin kyllä olisin aika varmasti kiinnittänyt häneen huomiota, Mira sanoi.

Myös Matti puhui Mirasta kauniisti.

– Morsiamella on todella kauniit silmät! hän kehaisi.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja