Mainos

Ensitreffit alttarilla -pari: Vietämme joulun erillään

Ensitreffit alttarilla -pari Milla ja Kimmo joutuvat viettämään joulunpyhät erossa toisistaan.

MTV Viihde avaa joulukalenterin luukun viikon jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti. Joulukalenterin 9. luukusta paljastuu Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pariskunta.

Ohjelman kolmannella kaudella naimisiin menneet Milla ja Kimmo joutuvat viettämään ensimmäisen yhteisen joulunsa erillään. Lentoemännän ammattiin henkilöstöalan tehtävät vaihtanut Milla on koko joulun ajan töissä. 

– Joudumme valitettavasti olemaan joulun tänä vuonna erillään, sillä Milla on töissä koko joulun. Minulla on kyllä lomaa, joten lähden varmaan perheeni luo ja joulupäivän vietän ystävieni kanssa, Kimmo suunnittelee.

– Ehkä vietämme sitten ennakkoon yhteistä joulua. Syksy on ollut niin kiireinen, että emme ole oikein ehtineet edes tajuta, että nyt on jo joulukuu, Milla naurahtaa. 

Hän on juuri aloittanut työt lentoemäntänä ja tekee nyt vuorotyötä Kimmon tavoin. Hän opiskeli lentoemännäksi Kööpenhaminassa lokakuussa. Yhteinen vapaa-aika on välillä kortilla pariskunnan arjessa. 

– Näemme toisiamme nykyään paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Pyrimme kuitenkin löytämään yhteistäkin aikaa, Milla sanoo. 

– Uskon, että opimme molemmat arvostamaan yhteistä aikaa ihan eri tavalla, Kimmo sanoo. 

MTV Viihde avaa joulukalenterin luukun viikon jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti. 

ENSITREFFIT ALTTARILLA -kolmoskauden jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.