Ensitreffit alttarilla jatkuu – asiantuntijat hukkuivat sinkkujen hakemuksiin

Hakemusten määrä  Ensitreffit alttarilla -ohjelman toiselle tuotantokaudelle veti asiantuntijakaartin hiljaiseksi. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa jatkoa, kun sarjan toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin AVAlla ensi syksynä.

Sinkut selvästi vakuuttuivat ohjelman asiantuntijakaartin ammattitaidosta, sillä hakemuksia uudelle kaudelle saapui lähes tuhat.

– Hakemusten määrä veti hiljaiseksi, psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio toteaa.

– Se on ollut itselleni paras kiitos, sillä sehän tarkoittaa sitä, että meihin luotetaan. Jos tämä olisi ollut jotain ihan pölhöä, tai epäluotettavaa, niin eihän meille olisi missään nimessä tullut tällaista määrää hakemuksia, hän miettii.

Kallion mukaan päätös lähteä mukaan myös ohjelman toiselle kaudelle oli selvä.

– Ensimmäinen kausi meni tosi hyvin, se oli hieno kokemus ja palaute oli tosi hyvää. Alkuperäinen syy, miksi lähdin mukaan, oli se, että ajattelin, että on kiva vaikuttaa näiden kuuden ihmisen elämään, mutta vielä enemmän mietin sitä, että pääsen viemään tietoa ja ymmärrystä myös kotisohville. Ja se onnistui, asiantuntija iloitsee.

”Ohjelman toinen kausi kertoo jotain ohjelman onnistumisesta”

Myöskään pastori Kari Kanalan ei tarvinnut miettiä osallistumistaan kahta kertaa.

– Kokemus ensimmäiseltä kaudelta oli niin hyvä, että lähdin mielelläni mukaan toisellekin kaudelle. Se palaute, mitä ohjelmasta tuli, kääntyi hyvin pian ohjelman alettua erittäin myönteiseksi. Oma roolini ja tehtäväni tässä ohjelmassa tuntuivat hyvin luonnolliselta ja tuntui, että oli helppo lähteä, pastori kertoo.

– Ohjelman toinen kausi kertoo jotain ohjelman onnistumisesta ja siitä mielenkiinnosta, jota se on herättänyt, hän miettii.

Ohjelman toisella kaudella asiantuntijakaarti saa uuden vahvistuksen, kun psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallion ja pastori Kari Kanalan rinnalle liittyy psykologi, psykoterapeutti ja tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

Saarisen mukaan tuttuun, positiivista palautetta keränneeseen ohjelmaan oli helppo lähteä mukaan.

– Kaikki ovat jo nähneet formaatin, ja sen eettisen puolen. Siinä mielessä minun on nyt helpompi lähteä mukaan, hän toteaa. 

Ensitreffit alttarilla palaa ruutuun jälleen syksyllä! 

Lue myös:

    Uusimmat