Mainos

Ensirakkaus, joka pelasti hengen: Tämän pariskunnan rakkaustarina on kuin suoraan elokuvasta!

Olipa kerran tyttö ja poika, jotka eivät ensimmäistä kertaa kohdatessaan osanneet aavistaakaan, mihin elämä tulisi heidät lopulta kuljettamaan.

Kevin Walsh kertoi Facebookin Love What Matters -sivustolle tarinan, joka on kuin suoraan romanttisesta elokuvasta. Sillä erotuksella, että tämä tarina on täyttä totta. Miehen tarina on kertomus ensirakkaudesta, epätoivosta ja siitä yhdestä pienestä hetkestä, joka muutti hänen elämänsä lopullisesti.

Kaikki sai alkunsa vuosia vuosia sitten.

– Kerran ollessani 13-vuotiaana kesäleirillä, kaunein koskaan näkemäni tyttö käveli luokseni ja sanoi mustan sopivan minulle, Walsh aloittaa.

Tästä pienestä hetkestä alkoi yhteys, joka seurasi heitä opiskeluvuosien läpi, vaikka yhteydenpito jäikin muiden kiireiden jalkoihin. Tästä huolimatta mies kertoo voivansa vaikka vannoa, ettei kulunut yhtäkään päivää, jolloin hän ei olisi ajatellut tätä tyttöä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vielä tänäkään päivänä Walsh ei osaa kertoa, miksi juuri tämä tyttö alkoi kummitella hänen mielessään, mutta hyvä niin, sillä juuri tämä tyttö pelasti hänen henkensä – kirjaimellisesti.

Yksi puhelu muutti kahden ihmisen elämän lopullisesti

Viimeisenä opiskeluvuonnaan Walsh joutui vakavan masennuksen kouriin, joka veti hänet hyvin syviin vesiin; hän suunnitteli päättävänsä elämänsä.

– Noin viisi tai kymmenen sekuntia ennen kuin olin päättänyt tehdä itsemurhan, puhelimeni soi. Tarkistin soittajan henkilöllisyyden, sillä en voinut kuolla tietämättömänä. Se tuli numerosta, jota en tunnistanut, ja kun vastasin, se oli hän, mies kertoo.

– Kysyin, mitä hänellä oli mielessään, ja hän kertoi vain tunteneensa, että hänen täytyi soittaa minulle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka ystävykset eivät olleet puhuneet toisilleen vuoteen, nainen soitti juuri sillä oikealla hetkellä. Pian olisi voinut olla liian myöhäistä. 

– Hän sai minut lupaamaan, että soitan hänelle seuraavana päivänä, ja me lopetimme puhelun. Tuona yönä aloin kirjoittaa sanoja, joilla kymmenen vuotta myöhemmin kosin häntä.

Vuosikymmen tämän kohtalokkaan yön jälkeen Walsh asteli alttarille ensirakkautensa kanssa. Ensirakkauden, joka jostain suuremmasta syystä osasi soittaa hänelle juuri oikealla hetkellä. 

Lähde: Facebook

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.