Ensimmäinen vilaus The Crownin uudesta prinsessa Dianasta julki – tältä hän näyttää

Tulevalla The Crown -tuotantokaudella prinsessa Dianana nähdään Elizabeth Debicki.

Australialaisnäyttelijä Elizabeth Debicki bongattiin hiljattain Netflixin The Crown -sarjan kuvauksista Skotlannista, jolloin nähtiin myös ensimmäinen vilaus näyttelijästä prinsessa Dianana. Debicki liikkui kuvauksissa yhdessä kahden nuoren näyttelijän kanssa, jotka puolestaan esittävät Dianan poikia prinssi Williamia ja prinssi Harrya

30-vuotias Elizabeth Debicki esittää prinsessa Dianaa The Crownin kahden viimeisen tuotantokauden ajan. Sarjan edellisellä, neljännellä tuotantokaudella Dianaa esitti Emma Corrin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Debicki on näytellyt muun muassa elokuvissa The Great Gatsby – Kultahattu sekä Tenet

– Prinsessa Dianan henki, hänen sanansa ja tekonsa elävät niin monien sydämissä. On todellinen etuoikeus sekä kunnia liittyä tähän mestarilliseen sarjaan, joka on todellakin koukuttanut minutkin ensimmäisestä jaksostaan lähtien, näyttelijä kommentoi roolitustaan The Crownin tiedotteessa. 

The Crown -sarjan näyttelijät ovat vaihtuneet moneen otteeseen, kun hahmot ovat vanhentuneet tuotantokausien myötä. Tulevalla tuotantokaudella kuningatar Elisabetia näyttelee Harry Potter -elokuvista tuttu Imelda Staunton, prinssi Philipia Jonathan Pryce ja prinsessa Margaretia Lesley Manville.

Prinssi Charlesin rooliin viidennellä tuotantokaudella hyppää The Affair - sekä The Wire -sarjoista tuttu näyttelijä Dominic West.

Viidennellä tuotantokaudella keskitytään brittihovin elämään 1990-luvulla. Kuudennen ja viimeisen tuotantokauden tapahtumat keskittyvät 2000-luvun alkuun, mutta sarja päättyy, ennen kuin herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan liittyvät kuninkaalliseen perheeseen. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat