Enrique Iglesiasin kootut seksipuheet: Pikkuriikkinen varustus ja huono mieskunto

Espanjalainen poptähti Enrique Iglesias kummaksutti jälleen fanejaan ja yleisöön Australian kiertueella keskustelemalla lavalla peniksensä koosta ja seksikokemuksistaan. Tähti on puhunut aikaisemminkin samoista asioista julkisesti.

Espanjalainen laulaja ja lauluntekijä Enrique Iglesias, 36, oudoksutti kummalla käytöksellään keikkayleisöään Australiassa, Melbournessa. Maailman tunnetuimpiin espanjankielisiin artisteihin lukeutuvan Julio Iglesiasin poika esiintyy Australiassa lyhyellä Euphoria-kiertueella.

Nuorempi Iglesias kertoi yleisölle muun muassa kokemuksiaan neitsyytensä menettämisestä ja mainosti taas kerran miehuutensa olevan pientä sorttia.

– Minulla on maailman pienin penis. Olen tosissani, laulaja julisti 20 minuuttia kestäneen jutustelutuokion aikana.

Koko keskustelutuokio sai alkunsa, kun Iglesias kutsui lavalle kolme miestä yleisön joukosta. Nelikko istui penkillä, keskusteli härskejä ja kumosi viskiä. Iglesias muun muassa tivasi vierailtaan, milloin he olivat menettäneet neitsyytensä – ja paljasti myös oman tarinansa.

– Monet ystäväni menettivät neitsyytensä prostituoiduille. Minä halusin odottaa sitä oikeaa, joten sain odottaa 25-vuotiaaksi, mies vitsaili ja jatkoi hetken päästä toisella tarinalla neitsyytensä menettämisestä.

– Yleensä ensimmäinen kerta ei ole paras. Ollakseni rehellinen: olin vähän yli 17-vuotias ja hermostunut. Se kesti ehkä 10 sekuntia.

Yksi keskustelukumppaneista reagoi tähden tarinaan kertomalla rakastelusuorituksensa kestävän nykyään noin 10 minuuttia.

– Todellako? Minä en kestä edes nykyään 8 minuuttia, Iglesias jatkoi.

Australian kiertueensa ensimmäisellä keikalla Sydneyssä tähti ihmetytti kuvaamalla housujensa sisältöä. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta laulajalle, sillä hän on aikaisemminkin ottanut Yhdysvaltojen Las Vegasin keikkansa aikana sukupuolielimestään kuvia fanin kameralla.

Iglesias on vuosien aikana puhunut monesti pienestä miehuudestaan ja häntä on muun muassa pyydetty puheidensa vuoksi kondomimerkin mainoskasvoksi.

Muun muassa tuoreesta Ludacrisin kanssa esitetystä Tonight (I'm Fuckin' You) -hitistä ja sen sensuroidusta versiosta Tonight (I'm Lovin' You) tunnettu tähti on seurustellut jo pitkään tennistähti Anna Kournikovan kanssa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja