Emma Kimiläinen palaa vihdoin kisaradalle loukkaantumisensa jälkeen – "Olen palannut!"

Kaksi kisaa uudesta W Series -formulasarjasta väliin jättänyt Emma Kimiläinen on ilmoittanut olevansa mukana kauden neljännessä osakilpailussa Saksan Norisringillä.

Kimiläinen loukkaantui kilpakumppanin osuttua voimalla häneen toukokuussa kauden avanneessa Hockenheimin kisassa. Hän kokeili ajamista seuraavana viikonloppuna Belgian Zolderissa, mutta joutui lopulta vetäytymään tuon kisan lisäksi myös Italian Misanon viikonlopusta.

Nyt Kimiläisellä on hyviä uutisia kerrottavanaan.

– Olen palannut! Voi kuinka hyvältä tuntuu viimein sanoa se ja tuntea olonsa hyväksi, Kimiläinen tiedottaa Twitter-tilillään.

Paluun lisäksi W Seriesin ilmoittama uudistus saa Kimiläisen riemuihinsa.

– Olen myös innoissani siitä, että W Series ilmoitti meidän ajavan ylimääräisen, kokeellisen sarjan ulkopuolisen kisan käännetyllä lähtöjärjestyksellä Assenissa, Kimiläinen totesi.

Ensimmäinen W Series -kausi jatkuu tulevan viikonlopun Norisringin kisan jälkeen heinäkuussa Hollannin Assenissa ja huipentuu elokuun 11. päivä Britannian Brands Hatchiin.

Tällä hetkellä sarjaa johtaa brittikuski Jamie Chadwick ennen hollantilaista Beitske Visseria ja espanjalaista Marta Garciaa.

Lue myös:

    Uusimmat