Emma Kimiläinen hyvästeli työkaverinsa raskain mielin: "Olit ainutlaatuinen persoona"

Autourheilija Emma Kimiläinen avautui Instagramissa työkaverinsa James ”Jamie” Clarkin kuolemasta.

Autourheilija Emma Kimiläinen  kertoi 27. tammikuuta Instagramissa, että hänen työkaverinsa James ”Jamie” Clark moottoriurheilun parista on kuollut. 

– Rakas Jamie, hyvästelen sinut raskain mielin. Vaikutit minuun ja niin moniin muihin. Näkemyksesi ja päättäväisyytesi tekivät moottoriurheilusta tasa-arvoisempaa ja monipuolisempaa. Uskoit naisiin ja uskoit minuun. Olit Puman moottoriurheilun sydän, Kimiläinen kirjoitti hänen ja Clarkin yhteyskuvien yhteyteen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

LinkedInnin mukaan Clark oli Puman urheilumarkkinoinnin johtaja moottoriurheilun parissa. 

Kimiläinen kuvaili Clarkia tekstissään kauniisti. 

– Olit ainutlaatuinen persoona, jolla oli suuri välittävä sydän. Olit kiinnostunut minusta ja perheeni hyvinvoinnista myös kilpaurheilun ulkopuolella. Lisäksi olit niin suoraselkäinen, rehellinen ja huumorintajuinen, että lupasin Suomen kansan puolesta adoptoida sinut ja myöntää sinulle Suomen kansalaisuuden. Nauroit kovaan ääneen ja sanoit, että et ole valmis adoptoimaan syvää rakkautta jääkiekkoon, koska jalkapallon jälkeen sydämessäsi ei ole enää tilaa, Kimiläinen kirjoitti. 

Clarkin muiston kunniaksi Kimiläinen kirjoitti tilaavansa Suomeen saavuttuaan rommikolan. Lopuksi hän otti osaa Clarkin perheen ja muiden rakkaiden suruun. 

GoFundMe-sivustolla kerrotaan Clarkin kuolleen 7. tammikuuta. Sivuston mukaan Clarkilla on poika Tyler, ja siellä kerätään varoja Clarkin perheelle. Kirjoituksen on allekirjoittanut Puma SE:n varatoimitusjohtaja Dietmar Knoess

Kimiläinen seurustelee entisen jalkapalloilijan Sami Hyypiän kanssa. He ilmoittivat erostaan kesällä 2023, mutta ovat sittemmin palanneet yhteen. 

Kimiläinen nähtiin myös viimeisimmällä Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella tanssiparinaan Matti Puro

Lue myös:

    Uusimmat