Mainos

Emma käytti lähes 3000 euroa joululahjoihin – koiralleen

Minkkiturkista valmistettu sänky ja kampaustarvikkeita. Tänä jouluna eräs kiinanharjakoira saa lahjoja, joista harva meistä osaa edes unelmoida. 

Englantilainen Emma Buttarazzi on käyttänyt jo lähes 3000 euroa tämän vuoden joululahjoihinsa. Erikoisen tapauksesta tekee se, että koko summa on sijoitettu naisen 7-vuotiaan kiinanharjakoira Princen lahjoihin. Koiralle on hankittu muun muassa leluja Harroldsilta, mittatilaustyönä tehdyt kristallivaljaat ja kimaltelevia vaatteita. 

Vaikka summa kuulostaa suurelta, tässä ei suinkaan vielä ollut kaikki. Lahjojen lisäksi nainen käyttää lähes kolmesataa euroa joka kuukausi luksustuotteisiin tarjotakseen rakkaalle lemmikilleen vain parasta.

Koiralla oma vaatekaappi täynnä vaatteita

Koiran ruokavaliota tarkkailee oma ravitsemusterapeutti, joka pitää huolta siitä, että koira noudattaa täysin luonnonmukaista ruokavaliota. Rahaa kuluu myös koiran juomiin, sille Prince nauttii tavallisen veden sijaan kookosvettä ja vuohenmaitoa.

– Se saa myös koirien teetä kävelyn jälkeen, ja sitten myös hieron sitä aloe veralla tai kookosöljyllä, omistaja kertoo.

Arvokkaasti syövä koira ansaitsee myös arvokkaan vaatekaapin. Buttarazzi kertoo ostaneensa koiralleen lukuisia eri asukokonaisuuksia, joita hän vaihtelee tilaisuuden mukaan.

– Princessä on kaikki, mitä koiralta voi toivoa. Se käyttäytyy hyvin ja sen voi ottaa mukaan minne tahansa – se on vain täydellinen, Buttarazzi kertoo.

Nainen lisää, että koira on persoonaltaan yksinkertaisesti ihana, ei lainkaan hemmoteltu. 

Lähde: Dailymail , MVPhotos

***

2:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.