Emma-gaala julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä – lavalla nähdään jättihitin ensimmäinen yhteisesitys

Haastattelussa kohtauttavan Emma-kiitospuheen pitänyt Gettomasa:"Omasta mielestäni oon vaan niin suvereeni kun avaan suun ja alan räppäämään" 6:18
Näin Gettomasa kommentoi viime Emma-gaalassa kohauttanutta kiitospuhettaan.

Keväällä järjestettävässä Emma-gaalassa nähdään muun muassa Arttu Wiskari yhdessä Leavings-orkesterin kanssa.

Suomalaista musiikki juhlitaan jälleen ensi keväänä järjestettävässä Emma-gaalassa. Gaala järjestetään alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa ja juhlapaikkana toimii Hartwall Arena. Tiedotteen mukaan gaalassa nähdään nähdä vuoden 2020 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana.

Ensimmäisenä esiintymisensä ovat varmistaneet Arttu Wiskari ja Leavings-orkesteri. Gaalassa nähdään myös Epäröimättä hetkeekään -jättihitin ensimmäinen yhteisesitys, jossa sekä Elastinen että Jenni Vartiainen ovat samalla lavalla.

Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 21.1.2021. Ensi vuonna palkintoja jaetaan kaikkiaan 21 ehdokassarjassa.  Näiden ehdokassarjojen lisäksi Musiikkituottajat ry:n hallitus jakaa Vuoden vienti-, erikois- ja kultainen Emmat. 

Kategoriat ovat pääosin ennallaan, uusina mukana ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat. 


Lue myös:

    Uusimmat