Eminemin Hailie-tytär meni naimisiin – liikuttava isä-tytär -tanssi ikuistui kuviin

Eminem oli mukana tyttärensä Hailie Jade Scottin tärkeässä päivässä.

Räppäri Eminemin, 51, tytär Hailie Jade Scott, 28, on astellut avioliiton satamaan puolisonsa Evan McClintockin kanssa. Häitä vietettiin lauantaina 18. toukokuuta. 

Scott on jakanut omalla Instagram-tilillään otoksia itsestään ja puolisostaan hääpäivältä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

TMZ:n mukaan häiden läheisistä ystävistä ja perheenjäsenistä koostunut kutsuvieraslista oli kooltaan "maltillinen". Paikalla oli myös artisti itse, joka on tiettävästi varsin läheinen tyttärensä kanssa. Isä ja tytär ikuistuivat yhteiskuviin muun muassa yhteisellä tanssillaan sekä poseeratessaan yhdessä Scottin puolison McClintockin kanssa. Kuvat Eminemista tyttärensä häissä näet täältä.

Scott on seurustellut McClintockin kanssa vuodesta 2016 lähtien. Pariskunta kihlautui vuoden 2023 helmikuussa. 

Eminem sai Scottin pitkäaikaisen puolisonsa Kim Scottin kanssa vuonna 1995. Ex-parin yhteinen, monivaiheinen ja riitaisa taival tuli viimeiseen päätökseensä vuonna 2006. 

Scottin lisäksi Eminemilla on kaksi lasta, jotka hän on adoptoinut: 31-vuotias Alaina Marie Mathers, joka on Kim Scottin edesmenneen sisaren Dawn Scottin lapsi, sekä 22-vuotias Stevie Laine Mathers, joka on Kim Scottin ja tämän edesmenneen entisen puolison Eric Hartterin lapsi. 

Alaina Marie Mathersin Eminem adoptoi 2000-luvun alussa tämän äidin kamppaillessa vaikean huumeriippuvuuden kanssa. Samoin Stevie Laine Mathersin Eminem adoptoi samoihin aikoihin, sillä myös tämän vanhemmilla oli vaikea päihde- ja huumeriippuvuus.

Lue myös:

    Uusimmat