Eminem teki harvinaisen julkisen näyttäytymisen – Dr. Dre sai tähden Walk of Fame -kadulle

Räppärit Eminem, 50 Cent ja Snoop Dogg olivat kunnioittamassa Hollywoodin Walk of Fame -seremoniassa rap-artisti Dr. Dren saamaa tähteä. 

Räppäri Dr. Dre, 59, sai 19. maaliskuuta oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. 

Seremoniassa paikalla oli muitakin suuria nimiä, sillä mukana osoittamassa tukeaan olivat myös nykyään harvoin julkisuudessa näkyvä Eminem, 50 Cent  ja Snoop Dogg

– Haluan kiittää siitä, että olen kuunnellut Dreta vuosien varrella ja antanut hänen olla opettajani, mentorini, veljeni, holhoojani, suojelijani ja ennen kaikkea hyvä ystäväni, Snoop Dogg sanoi puheessaan.

Snoop Dogg kiitti puheessaan Dr. Dreta tämän perfektionismista ja siitä, että hän pakottaa hiomaan jokaisen riimin 100 kertaa. 

– Saat aina esiin Doggin parhaat puolet, Dr. Dre, ja arvostan sitä. Ei olisi Snoopia ilman Dreta. Yhdessä loimme taikaa studiossa, ja yhteistyömme on jättänyt jäljen musiikkimaailmaan. Dre on paras kumppani, ystävä ja liittolainen, joka sinulla voi olla. Kaikille teille, jotka haluatte päästä viihdealalle, kun menette nukkumaan tänä iltana, rukoilkaa, että tapaatte Dr. Dre:n, Snoop Dogg ylisti. 

Vuonna 2022 Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem ja 50 Cent esiintyivät Super Bowlin puoliaikashow'ssa Mary J. Bligen ja Kendrick Lamarin lisäksi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat