Eminem eroaa vaimostaan toistamiseen

Räptähti Eminem eroaa vaimostaan Kimberly Mathersista jo toistamiseen. Lukioaikaiset sydänkäpyset ovat pitäneet yhtä yli 17 vuoden ajan ja avioituivat ensimmäisen kerran vuonna 1999. Avioeroon he päätyivät kuitenkin kaksi vuotta myöhemmin.

Eminem kirjoitti Kimberlystä kitkerän eron jälkeen kappaleen Kim, jossa hän fantasioi tämän kuolemasta. Samaan aikaan käytiin huoltajuustaitelua pariskunnan tyttärestä Haileystä, joka on nyt kymmenen vuoden ikäinen.

Tammikuussa tähti kertoi detroitilaisella radiokanavalla parin uudelleen lämmenneistä väleistä ja aikeista avioitua toistamiseen. Näin tapahtuikin ja tammikuisissa häissä nähtiin juhlimassa muun muassa 50 Cent. Nyt pari on kuitenkin jälleen eroamassa.

- Voin vahvistaa, että avioeropaperit on laitettu eteenpäin. Muita kommentteja minulla ei asiasta ole, sanoi Eminemin edustaja Dennis Dennehy.

Eminem on pitänyt viime aikoina taukoa esiintymisestä ja musiikin tekemisestä. Vuonna 2003 tähti voitti parhaimman biisin Oscarin kappaleella Lose Yourself, joka kuultiin Eminemin elokuvassa 8 Mile.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat