Emil Ruusuvuori sai karmeaa kyytiä Münchenin ATP-puolivälierässä

Emil Ruusuvuori koki perjantaina Münchenissä jatkuneessa tenniksen ATP250-turnauksessa tylyn tappion. Tanskan Holger Rune kukisti kaksinpelin puolivälierissä Ruusuvuoren kahdessa erässä lukemin 6–0, 6–2.

Vasta 18-vuotiaan Runen ja 23-vuotiaan Ruusuvuoren ensimmäinen keskinäinen ottelu kesti tunnin ja kaksi minuuttia. Ruusuvuori onnistui pitämään ottelussa vain kaksi seitsemästä syöttövuorostaan.

Ruusuvuori kavensi toisessa erässä syöttövuoroillaan Runen johdon 1–4:ään ja 2–5:een ennen kuin nuori tanskalainen ratkaisi ottelun voiton syöttövuorollaan.

Harri Heliövaara jatkaa turnauksessa nelinpeliä brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa. He kohtaavat lauantaina välierissä kolmanneksi sijoitetut saksalaiset Kevin Krawietzin ja Andreas Miesin.