Mainos

Elokuvia naisille

Naisen fantasiamaailma on rikas, värikäs ja vahvasti eroottinen. Tavanomaiset seksifilmit eivät yllä samalle tasolle naisen voimakkaiden mielikuvien kanssa, siksi moni nainen pitää eroottisia elokuvia tylsinä ja ruminakin. Pelkän mekaanisen suorituksen seuraaminen ei naista kiihota.

Kuitenkin asiantuntijat suosittelevat eroottisten filmien katsomista ja jopa kuvaamista haluttomuuden hoitoon ja seksielämän parantamiseksi. Filmien vain täytyy olla sellaisia, että ne ruokkivat naisen omaa mielikuvitusta ja saavat hänet kiihottumaan.

Helmi-kaupan hyllyillä on maailmankuulun ohjaajan Lars Von Trierin firman tuottamat, laajaa kohua herättänyt triologia, erityisesti naisille suunnatut eroottiset elokuvat All about Anna, Constance ja Pink Prison. Sarjan aikaisemmat filmit Constance ja Pink Prison ovat hardcore-elokuvia, mutta All about Anna on nimetty heartcore-elokuvaksi. Yksityiskohtaisen aktin näyttämisen asemesta Anna keskittyy tarinaan ja tunteisiin. Kaikki kolme elokuvaa on kuitenkin tehty erityisesti naisille.

All about Anna on unohtumaton tarina puvustajana työskentelevän Annan yrityksestä unohtaa elämänsä rakkaus ja paikata särkynyt sydämensä sallimalla itselleen vain irtosuhteita, ei lainkaan tunnesiteitä. Niin kauan, kun Johan pysyttelee poissa, Anna voi uskotella itselleen kaiken olevan kunnossa.

"Jokainen nainen tarvitsee kolme miestä: yhden hauskanpitoon, yhden henkeviä keskusteluja varten ja yhden hyvään seksiin. Jonas oli kaikkea kolmea"

Constance on intohimoinen tarina sadan vuoden takaa, joka paljastuu isoäidin salaisen päiväkirjan sivuilta. Tukahdetut tunteet vievät Constancen paheiden alttarille, missä kaikki on sallittua, ja tuskakin nautinto. Constance on ollut jättimenestys, sitä on pelkästään Pohjoismaissa myyty kymmeniä tuhansia kappaleita. Harvinaisen sensuelli hardcore-elokuva on 3 tunnin mittainen ja siinä on suomenkielinen tekstitys.

Pink Prisonon tanskalaisen TV- ja teatteriohjaajan Lisbeth Lynghoftin käsikirjoittama ja ohjaama, humoristinen tarina kunnianhimoisesta toimittajatytöstä, joka haluaa saada haastattelun pahamaineisen vankilan salaperäiseltä johtajalta. Haastattelumatka muuttuu seksiseikkailuksi sellistä selliin, ja pesuhuoneessa miehiä on tietenkin useita...

Filmi on ollut suuri sensaatio kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja kilpaillut mm. Rotterdamin filmifestivaaleilla "Critics choice" -palkinnosta.

Tjerer Kan on täynnä naisten omia fantasioita. Mukana Mark Duran, muun muassa Playgirl-lehden kansikuvamies! Upeita kohtauksia, jotka ovat kuvattu naisten toimesta ja naisten näkökulmasta.

Osta upeat DVD:t omaan videokokoelmaasi Helmi-kaupasta:

Artikkelin tarjoaa Kaalimato

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.