Ellen Jokikunnas vieraili Italian-naapurinsa Ronn Mossin luona – Kaunarit-tähden koira rakastui suomalaiseen juontajaan

Näin Ellen Jokikunnas ja Jari-puoliso häätivät rottaperheen Italian-kotinsa hellan sisältä 1:48
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask ovat joutuneet Italian-kodissaan myös rottajahtiin.

Juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen puolisonsa Jari Rask vierailivat kesäkuun lopussa Kauniit ja rohkeat -sarjasta tutun Ronn Mossin ja tämän vaimon Devin DeVasquezin luona Italiassa. 

Juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen aviomiehensä Jari Rask vierailivat lauantaina 29. kesäkuuta Kauniit ja rohkeat -sarjasta tunnetun näyttelijä-muusikon Ronn Mossin ja tämän vaimon Devin DeVasquezin luona Pugliassa, Italiassa. Ilta sujui kokkaillen ja seurustellen. 

Ellen ja Jari ovat kertoneet oman Puglian trullitalonsa remontoinnista ja elämästä Suomen ulkopuolella Unelmia Italiassa -sarjassa. Ohjelmasta on luvassa toinen kausi. 

Ronn ja Devin ovat hyvin samassa vaiheessa oman Italian-talonsa remontoinnin kanssa, sillä heidän talollaan remontti on aloitettu kesällä 2023. 

Nelikko keskusteli tapaamisensa aikana muun muassa unelmista ja siitä, miksi he pitävät juuri Puglian alueesta ja Italiasta.  

– Heillä on samat perustelut kuin meillä: he rakastavat Italian ilmastoa, kulttuuria, ihmisiä ja ruokaa. Ilta oli käsittämättömän ihana. En tiedä, odotinko mitään tai olisiko pitänyt odottaa jotakin, mutta he ovat sydämellisiä, lämpimiä ja hauskoja ihmisiä, Ellen kertoi MTV Uutisille.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ronn kertoi vierailun aikana, että tulisi Suomeen mielellään musiikkinsa tiimoilta ja hän onkin ollut jo jonkin verran yhteydessä kontakteihinsa täällä. 

Ellenillä ja Ronnilla on yhteinen ystävä kokki Henri Alén, jonka luona maailmantähti on vieraillut ollessaan Suomessa. Henri hoitaa Ronnille ja Devinille heidän Suomessa ollessaan aina parhaat mahdolliset ruoat. 

– Henkka on kuulemma lellinyt heidät piloille.  Heillä ei sen takia ole kokemusta perinteisestä suomalaisesta ruoasta, Ellen kertoi. 

Unelmia Italiassa -sarjan kuvausryhmä oli viime viikolla ensimmäistä kertaa paikalla Ellenin ja Jarin tiluksilla ja ikuisti myös heidän tapaamisensa Ronnin ja Devinin kanssa. Ellenin mukaan kuvaustilanne oli hyvin erityinen. 

– Ronn ja Devin huolehtivat koko ajan myös kuvausryhmästä. Siinä oli sellaista lämpöä, mitä ei itsekään ole aina kuvaustilanteissa saanut, Ellen kertoi. 

Tapaamisessa oli paikalla myös Ronnin ja Devinin rescuekoira Prince, joka on oletettavasti chihuahua. Se ei juuri pidä vieraista, mutta Elleniin otus rakastui. 

– Prince haukkui koko ajan, mutta otin sen syliin, ja loppupeleissä se olikin siinä koko illan. Meidän piti Devinin kanssa kokata yhdessä, mutta pidinkin Princeä koko ajan sylissä ja katselin vierestä, Ellen naurahti. 

Nelikko aikoo tavata vielä uudestaan tänä kesänä illallisen merkeissä. 

Unelmia Italiassa -sarjan toinen kausi julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Sillä aikaa voit nauttia ensimmäisestä kaudesta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 24. toukokuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat