Mainos

Elisa vähentää taas väkeä

Elisan yritysasiakasyksikkö supistuu yli 180 työntekijällä. Vähennykset ovat osa teleyhtiön kolmivuotista tehostamisohjelmaa

Teleyhtiö Elisa irtisanoo yritysasiakasyksiköstään 112 työntekijää. Yksikön työvoima supistuu yhteensä 182 hengellä, sillä yksiköstä lähti muutostuen avulla ennen yhteistoimintaneuvotteluja 70 työntekijää.

Yhtiö sai yritysasiakasyksikön uudelleenjärjestelyä koskevat yt-neuvottelut päätökseen tänään. Neuvotteluissa vähennyksien ulkopuolelle jätettiin yhteyspalvelujen asiakasneuvojat ja ryhmäpäälliköt.

- Vähennykset kohdistuvat kaikentyyppisiin tehtäviin, kun on kyse isosta organisaatiosta, sanoo Elisan viestintäpäällikkö Velipekka Nummikoski.

Pääosin Uudellamaalla tehtävät vähennykset ovat osa teleyhtiön kolmivuotista tehostamisohjelmaa. Ohjelma julkistettiin viime keväänä, ja se päättyy vuonna 2007.

Helmikuun lopulla alkaneiden yt-neuvottelujen piirissä oli noin 1 000 työntekijää yhtiön 4 700 työntekijästä. Yhtiön tavoitteena oli enintään 210 työntekijän vähentäminen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.