Mainos

Elisa Communications ulkoistaa toimintojaan

Elisa Communications ulkoistaa logistiikka- ja kiinteistöpalvelunsa sekä henkilöstöravintolatoiminnan. Yhtiön johto päätti asiasta tänään. Ulkoistaminen on osa konsernin rakennemuutosta ja se pyritään toteuttamaan liikkeenluovutuksina kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Elisa Communications on jo tehnyt järjestelyistä aiesopimukset. Logistiikkapalveluista vastaa vastaisuudessa Suomen Posti Oy, henkilöstöravintolatoiminnoista Sodexho Oy ja kiinteistöpalveluista ISS Suomi Oy. Ulkoistaminen koskee noin 185:tä työntekijää.

Noin 800 Elisa Communicationsin työntekijää marssi perjantaina ulos työpaikoiltaan Helsingissä vastalauseeksi yrityksen johdon suunnitelmille. Mielenilmausta jatkettiin tänään, jolloin SAK:laisen Sähköliiton noin 133 jäsentä jäivät pois töistä.

Henkilöstö on tehnyt 18-kohtaisen esityksen työehtojensa järjestelyistä, ja niistä on tarkoitus neuvotella vielä keskiviikkona. Selvyyttä halutaan työpaikkojen vähentämiseen, ulkopuolisiin yrityksiin siirtyvien työehtoihin sekä eläkejärjestelyihin. Tietoliikenneasentajien lakon ei arveltu aiheuttavan merkittävää häiriötä Elisa Communicationsin tuottamille palveluille.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.