Elegantti Jennifer Lawrence säteili SAG-gaalan muotivärissä

Syvänsinisessä loistava Jennifer Lawrence vei parhaan naisnäyttelijä palkinnon Screen Actors Guild -gaalassa. Nainen sai yleisön haukkomaan henkeään erikoisella asullaan!

Nälkäpeli-elokuvan nuori tähti Jennifer Lawrence, 22, pokkasi parhaan naisnäyttelijän palkinnon vuotuisessa Screen Actors Guild -gaalassa tammikuussa 2013. Unelmien pelikirjan roolilla loistanut Lawrence nähtiin SAG-gaalassa Diorin iltapuvussa. Tämä ei ole yllätys, sillä naista on nimitetty Christian Diorin uudeksi muusaksi ja hän mainostaa kasvoillaan muun muassa muotitalon käsilaukkuja. Diorin muotitalon johtaja Raf Simons on kehunut nuorta tähteä uniikiksi, klassisen kauniiksi ja koskettavaksi.

Näkisitkö upeasta Jennifer Lawrencesta, että hän on parantunut vastikään keuhkokuumeesta?

SAG-gaalan suosikki: syvänsininen

Jennifer Lawrencen Diorin iltapuku sai gaalayleisön haukkomaan henkeään naisen noustessa lavalle lunastamaan palkintoaan: hetken näytti nimittäin siltä kuin mekko olisi repeytynyt kahteen reisien kohdalta. Todellisuudessa asu on kuitenkin rakennettu eri osista, joita sitoo yhteen harsomainen tumma kangas. Lopulta Lawrence pääsi lavalle asuaan kohenneltuaan ja vältti aluksi hurjan nololta vaikuttaneen asumokan.

Lawrencen iltapuvun syvänsininen sävy oli muuten SAG-gaalan suosituimpia. Samaa väriä tunnustivat myös konkarinäyttelijä Nicole Kidman, 45, ja nuori tähti Amanda Seyfried, 27.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja