Eläkeläispariskunnan tanssivideot ilahduttavat – näin keinuu lanne Elvis Presleyn tahtiin: "Sain heidät liikkeelle"

Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi:"Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa" 1:52
Katso myös: Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraalihitiksi!

Joseph ja Sylvia ovat aina rakastaneet tanssimista. Monet ovat ihastuneet pariskunnan tanssivideoihin.

BrittiläinenJoseph Dolan, 88, ja hänen vaimonsa Sylvia, 82, ovat hurmanneet monia tiktokkaajia tanssivideoillaan, kertoo Daily Mail. Erityisesti katsojia on kiehtonut klippi, jossa Joseph ja Sylvia tanssivat Elvis Presleyn "Don’t be cruel"  -kappaleen tahtiin, sillä se on kerännyt jo yli 10 miljoonaa katsojakertaa. Videot on julkaissut heidän tyttärensä Jackie Broadbent omalla tilillään.

Terveydenhuollon parissa työskentelevä Jackie kertoi alkaneensa huolestua siitä, että vanhemmat eivät pääse koronaviruspandemian takia ulos ja näkemään ihmisiä tavalliseen tapaan. Hän halusi keksiä keinon, jolla saisi ikääntyneet vanhempansa liikkumaan.

– Ensimmäisen koronasulun aikana heidän mielialansa laski kovasti ja he vain istua nököttivät sisällä ilman, että pystyivät käymään missään tai näkemään juuri ketään, Jackie kertoo.

– Tiesin, että minun pitäisi tehdä jotain ja koska he molemmat olivat aina rakastaneet tanssimista, aloin soittaa heidän lempikappaleitaan ja sain heidät liikkeelle.

Joseph oli alun perin kuvannut yhden videon tyttärentyttärentyttärensä Jessican, 13, kanssa ennen koronasulkuja. Jessica pyysi Jackieta lähettämään hänelle yhden sellaisen videon, koska Jessicalla oli ikävä Josephia. Siitä kaikki sitten lähti.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daily Mailin haastattelussa kerrotaan, että Joseph on aina ollut melkoinen showmies.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

TikTok-tilillä yli 120 000 seuraajaa

Muutamassa viikossa Josephin ja Sylvian tanssivideoille on kertynyt 120 000 seuraajaa. Pariskunnan kotona kuvattuja videoita on katsottu yhteensä miljoonia kertoja. Pariskunnan tanssivideot ovat piristäneet monia.

– Luen heille niin monia saamiani viestejä kuin mahdollista. Tuskin pysyn perässä, kun niitä tulee niin paljon, Jackie kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat