Mainos

Eläimellistä seksiä – katso erikoiset faktat

Tiesitkö, että koiraspuolinen keisaripingviini saa ainoastaan yhden orgasmin vuodessa? Tai että moskiiton yhdyntä kestää vaivaiset 2–3 sekuntia? Näitä eläinfaktoja voit käyttää vaikkapa knoppitietona!

Eläinten seksimaailmasta löytyy monta mielenkiintoista seikkaa, joita voi käyttää vaikkapa knoppitietona tulevissa pikkujouluissa.

Yhdyntää muutamasta sekunnista 180 päivään

Todellinen yhdyntämestari on aavikkorotta, jonka on havaittu yhtyvän 224 kertaa kahden tunnin sisällä. Tavallinen hamsteri saattaa yhtyä 75 kertaa päivässä.

Varsinainen potenssin kuningas on kuitenkin Intian Python, jonka yhdyntä saattaa kestää peräti 180 päivää. Kalkkarokäärmeen yhdynnän on havaittu kestävän 23 tuntia ja 15 minuuttia. Moskiiton yhdyntä kestää vaivaiset 2–3 sekuntia.

Peniksen koolla on väliä

Hevosen penis on erektiossa keskimäärin 75 senttimetriä, elefantin 200 senttimetriä ja sinivalaan 240 senttimetriä mutta gorillan vain 6 senttimetriä. Huomioksi, että miehen peniksen keskimitta on noin 15 senttimetriä eli fyysisesti isokokoinen gorilla jää tässä kilpailussa reilusti toiseksi.

Pohjois-Amerikan tiedemiehet ovat hiljattain löytäneet pisimmän linnulla olevan peniksen. Oxyura vittata -heimoon kuuluvalla ankalla on lähes yhtä pitkä penis kuin itse ankka on pitkä. Peniksen koko on huimat 42,5 senttimetriä. Tämä lyö reilusti aikaisemman lintujen peniksen pituusennätyksen, joka on korkkiruuvimainen 20 senttimetriä pitkä penis. Sekin on löydetty ankalta.

Omaa iloa

Itsetyydytys ei ole ainoastaan ihmisten oikeus. Myös elefantit harrastavat itsetyydytystä ja käyttävät siihen kärsäänsä. Pullonokkadelfiinit masturboivat hieromalla penistään hiekkatörmään, toisen delfiinin, kilpikonnan tai hain selkään. Leijona masturboi selällään maaten ja hieroo penistä takatassuillaan. Simpanssit ovat niin notkeita, että pystyvät antamaan itselleen suuseksiä. Tätä mahdollisuutta nuo eläimet vieläpä hyödyntävät hyvin usein.

Koukuttavia peniksiä

Pesukarhun peniksessä on pitkä ja ohut luu, jonka päässä on pieni koukku. Ihminen on keksinyt tuolle luulle muutaman käyttötarkoituksen. Sitä käytettiin hammastikkuna ja ratkojana eli neulana, jolla ratkotaan neuloksia.

Jyväkuoriaisen peniksessä on piikkejä, jotka repivät naaraan elimistöä ja jättävät siihen arpia. Lutikkakoiras työntää peniksensä naaraan vatsan läpi, mikä ei varmastikaan tunnu naaraasta mukavalle. Norsun penis vasta merkillinen on, sillä se pystyy liikkumaan itse ilman työntöliikettä. Peniksen ollessa naaraan sisällä, se liikkuu itsestään ilman, että koiraan täytyy tehdä töitä sen eteen. Siinä varsinaista velttoa seksiä.

Massiivisia kiveksiä

Kehonpainoon suhteutettuna Japanin delfiinillä on kaikkein suurimmat kivekset. Sinivalaan kivekset painavat noin 55 kiloa. Se jää kuitenkin grönlanninvalaan varjoon, jonka kivekset painavat peräti yli 1 000 kiloa.

Maailman vanhin penis

Yhdysvaltalaiset ja englantilaiset tiedemiehet ovat löytäneet 425 miljoonaa vuotta vanhan fossiilin, jolla on maailman vanhin penis. Tälle 5 millimetriä pitkälle oliolle on annettu nimeksi Colymbosathon ecplecticos, joka tarkoittaa ällistyttävää uimaria, jolla on suuri penis.

Orgasmi vuodessa

Koiraspuolinen keisaripingviini saa ainoastaan yhden orgasmin vuodessa. Sian orgasmi voi kestää peräti 30 minuuttia.

Nänneissä riittää

Eniten nännejä on Madagaskarissa asustavalla siilin kaltaisella hyönteisiä syövällä Centetes ecaudutatus -nimisellä eläimellä. Kyseisellä elukalla on peräti 22–24 nänniä.


MTV3/Helmi

Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.