Eija-Riitta Korhola yksin Linnassa: Tältä tuntuu

Avioeroa läpi käyvä Eija-Riitta Korhola joutui kysymysten ristituleen jatkoilla Teatterissa.

Europarlamentaarikko Eija Riitta Korhola juhli Linnassa ilman ex-miestään Atte Korholaa. Aiempina vuosina heidät on nähty yhdessä Linnan parketilla, mutta eron vuoksi Korhola joutui uuden tilanteen eteen.

– Minulla on sellainen maailmankuva, että en ole koskaan ihan yksin. Minulla on ihan turvallinen ja rohkea olo. Nythän sitä kokeilee, että miltä sitä tuntuu, Eija-Riitta Korhola toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille kysymykseen juhlimisesta Linnassa ilman aiempien vuosien seuralaista.

Eroprosessi on kesken, mutta silti Korhola ei ole vastoinkäymisten antanut haitata työtahtia.

– Minulla on ollut niin kiireinen vuosi. Olen tehnyt väitöskirjaa oikeastaan yötä-päivää. Aina kun on ollut vapaa-aikaa, niin olen tehnyt sitä. Nyt olen vähän ihmisten ilmoilla taas.

Sinkuksi jääneen kaunottaren ei kuitenkaan tarvinnut olla seinäruusuna, sillä tanssittajia löytyi yllin kyllin.

– Tottakai kävin (tanssimassa), kun siellä oli niin hyvät bändit. Osmo Ikonen ja sitten Jukka Perko soitti yläkerrassa jatsia. Nyt oli todella hyvää musiikkia. Oli nautinto olla keikalla.

Korholan mukaan parasta Linnassa oli piparit, ruoka sekä musiikki. Jatkoilta Teatterista hän uskoi jaksavansa keskiviikkona Brysseliin.

– Boolia otin asiallisesti yhden lasillisen (Linnassa). Lennon aikataulu on vielä auki. Brysseliin on lähdettävä.

Välillä Korhola hämmentyi, koska upean kaunottaren ympärille kokoontui mediaväkeä enemmän kuin muiden.

– Vähän hämmentävä tilanne. Ei tällaista ihanaa juhlaa pysty ihan äkisti lopettamaan. Lasken juhlatunnelmaa alas ja sitten keskiviikkona Brysseliin, Korhola tuumaili.

Hän kuitenkin viihtyi Teatterissa valomerkkiin saakka ja poistui vasta viimeisten joukossa.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat