Ei herkille: Poliisin kuvat näyttävät, kuinka metsästäjän erehdys päätti Sohvi-possun karkumatkan – katso suloiset kuvat minipossun elämästä ennen ampumista

Sohvi-possu vietti hellyttävää perhe-elämää – metsästäjän erehdys päätti karkumatkan kohtalokkaasti 1:03

Käräjäoikeus joutui pohtimaan tässä kuussa, oliko minipossu Sohvi sekoitettavissa nuoreen villisikaan. Sohvi-possun kohtaloksi koitui se, että sitä erehdyttiin luulemaan villisiaksi.

Sohvi oli karannut kotoaan ja päätynyt erään talon pihalle. Pihan omistaja soitti poliisille kertoen villisian aiheuttavan tuhoja pihassaan. Poliisi lähetti paikalle riistanhoitoyhdistyksen edustajan, joka ampui Sohvin.

Juttu jatkuu videon jälkeen

Tässä onnellisen elämän elänyt Sohvi-possu leikkii terhakkaana kotonaan. Katso video!

Traagisesti ammuttu Sohvi-possu eli onnellisen elämän 1:28

Oikeudella oli kirjallisena todisteena kuvia Sohvi-possun elämästä sekä kuva kuolleesta Sohvista.

Kuvista käy ilmi minipossun kesy luonne, sen oppimat temput sekä esimerkiksi se, että minipossu kulki omistajiensa mukana muun muassa kaupunkilomille, jossa se yöpyi hotellissa. Kuvat ovat katsottavissa alun videolta.

Oikeus vertasi myös vertasi kuvia Sohvista kuviin villisioista arvioidakseen, kuinka helposti Sohvin saattoi sekoittaa villisikaan.

Oikeus oli sitä mieltä, että tilanteen ja Sohvin karvaisuuden huomioon ottaen metsästäjä ei ollut syyllistynyt rikokseen ampuessaan erehdyksessä lemmikkipossun villieläimen sijasta.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös:

    Uusimmat