Mausta purkkikana suolalla ja pippurilla ja muotoile pihveiksi. Leivitä pihvit vehnäjauho-muna-korppujauho seoksessa. Paista voissa pannulla kypsäksi noin pari minuuttia per puoli.
Paistettu riisikakku
2 riisikakkua
Voita
Porkkana
Lusikallinen maapähkinävoita
Paista riisikakut voissa pannulla. Laita kanapihvi riisikakkujen väliin, leikkaa porkkanasta pari ohutta viipaletta väliin ja laita vielä lusikallinen maapähkinävoikastiketta.
Maapähkinävoikastike
2 rkl maapähkinävoita
1 dl kermaa
2 rkl öljyä
Ripaus suolaa
¼ sitruunan mehu
Sekoita ainekset keskenään.
Paahdettu vihannessalaatti
1 parsakaali
2 porkkanaa
2 tomaattia
Voita paistamiseen
Suolaa
pippuria
Paahda vihannekset voissa pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa maapähkinävoikastikkeen kanssa ja koristele isolla pitsikeksillä.
Pitsikeksi
1 rkl vehnäjauhoja
7 rkl vettä
Rypsiöljyä
Sekoita ainekset keskenään ja keitä kasaan pannulla kunnes vesi haihtuu. Jätä hetkeksi kypsymään ennen tarjoamista.
Karpalokinuski
Kinuski
1 dl sokeria
1 ½ dl kuohukermaa
1 rkl maapähkinävoita
Keitä kaikki ainekset kattilassa kasaan kinuskikastikkeeksi koko ajan sekoittaen.
Karamellisoitu riisikakku
1 riisikakku
½ dl sokeria
Nokare voita
Puolita riisikakku. Ruskista sokeri pannulla, lisää joukkoon voi. Karamellisoi, eli paista kauniin kellertäväksi riisikakut molemmilta puolilta.