Sekoita kulhossa paistettu pinaatti, raastettu peruna, keltuainen ja mausteet.
Paista pannulla stanssin (muotin) avulla pihveiksi kunnes saavat vääriä ja kypsyvät.
Huom. Älä laita stanssiin kovin paksua pihviä, jotta se ehtii kypsyä.
Taateli-okra-linssipaistos
6 taatelia
½ dl okraa
½ dl punaisia linssejä
½ sipuli
2 rkl manteleita
Öljyä paistamiseen
Paista kasvikset ja pilkotut taatelit pannulla. Lisää lopussa joukkoon mantelit ja paahda niitä hetki.
Calvados-rusinajälkkäri ja salmiakkikinuski
2 rkl fariinisokeria
½ dl rusinoita
Calvadosta liekitykseen
Sulata sokeri pannulla ja paahda rusinoita myös hetki sokerissa. Liekitä calvadoksella
Liekitysohje: Kaada alkoholia tilkka pannun reunalle. Jos käytät kaasuliettä saat liekin kallistamalla pannua sitä kohti. Jos liekität muulla kuin kaasuliedellä, sytytä alkoholi palamaan esim. tulitikun avulla. Odota kunnes alkoholi palaa ja liekki hiipuu.
Muista olla varovainen liekittäessä.
Calvadoksella maustettua jogurttia
1 dl turkkilaista jogurttia
1 tl sokeria
1 tl calvadosta
Sekoita kaikki ainekset keskenään
Salmiakkikinuski
1 rkl fariinisokeria
½ dl kermaa
1 aski (15 g) salmiakkia
Kiehauta sokeri ja kerma, sulata salmiakit joukkoon. (Voit sulattaa salmiakit kokonaan tai jättää ne vielä kokonaisiksi pehmenneiksi).