Eero Heinäluoma muistelee koskettavasti Maarit Feldt-Rantaa: "Hän oli läheisin työtoveri ja ystävä"

Eero ja Eveliina Heinäluoma muistelevat edesmennyttä SDP:n entistä kansanedustajaa Marit Feldt-Rantaa Linnan juhlien alla 10:35
Eveliina ja Eero Heinäluoma kertoivat tunnelmistaan MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Eero Heinäluoman itsenäisyyspäiväjuhlaa varjostaa suru.

Ensimmäistä kertaa Itsenäisyyspäivän vastaanotolla juhliva kansanedustaja Eveliina Heinäluoma (sd.) ja hänen isänsä europarlamentaarikko Eero Heinäluoma (sd.) vierailivat MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Eero Heinäluoma juhlii Linnassa jo 19. kerran. Hän kertoi, että on vuosien varrella onnistunut välttymään skandaaleilta ja kommelluksilta.

– Kannattaa olla minun seurassani, jos haluaa ihan normaalit bileet. Jos haluaa räväkämpää, kannattaa pysyä kaukana, hän vitsaili.

Eero ja Eveliina Heinäluomaa kohtasi viime viikolla suuri suru, kun heidän ystävänsä SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta menehtyi pitkällisen sairauden jälkeen. Eveliina Heinäluoma tutustui Feldt-Rantaan isänsä kautta.

– Maarit oli ainutlaatuinen ihminen ja loppua kohdenkin huikea persoona. Hän pystyi näkemään asiat aina positiivisen kautta, Heinäluoma muistelee.

Eero Heinäluoma oli Feldt-Rannan pitkäaikainen ystävä.

– On tämän itsenäisyyspäiväjuhlan surullinen puoli, että hän on poissa, hän toteaa.

– Hän oli yli 15 vuotta läheisin työtoveri ja ystävä. Elämässä on vaikeita hetkiä ja tämä on sellainen. Maaritin valtaisa elämänilo ja valo on päällimmäinen muisto hänestä tänäänkin.

Lue myös:

    Uusimmat