Eero Ettala poseeraa silmä mustana nuoruuskuvassa: "Mudan syömistä vuodesta 1984 lähtien"

Eero Ettala julkaisi sosiaalisessa mediassa rajun itsestään teini-ikäisenä silmä mustana. 

VIDEO: Eero Ettala on uusi Suomen surkein kuski -juontaja

Juontaja-lumilautailija Eero Ettala julkaisi Instagram-tilillään hurjan lapsuuskuvan. Ettala poseeraa kuvassa nuorena poikana silmä mustana ja kasvot ruhjeilla. 

– Mudan syömistä vuodesta 1984 lähtien, Ettala kirjoittaa englanniksi päivityksessään. 

Ettalalle hurjat tilanteet ja ruhjeet eivät ole vieraita. Mies on voittanut menestyksekkäällä lumilautailu-urallaan useita arvostettuja kilpailuja sekä tehnyt monia lumilautailuelokuvia. 

Maaliskuussa Ettala julkaisi videon, jossa hän laskee alas Helsingin Kallion katuja pitkin. Videolla Ettala laskee alas Kallion kirkolta lähtevää Siltasaarenkatua ja hyppää matkallaan muun muassa parkkeeratun auton yli. 

– Helsingin mahtava arkkitehtuuri ja niiden luomat mahdollisuudet sekä tietenkin virkavallan suvaitsevaisuus katulumilautailua kohtaan ovat loistava yhdistelmä. Tämän takia laskijoita tulee ympäri maailmaa juuri tänne kuvaamaan, Ettala kertoi tapauksesta maaliskuussa.

Lumilautailu-uransa ohella Ettala on kokeillut siipiään juontajan töissä. Ettala on toiminut juontajana muun muassa MTV:n ohjelmissa Ota rahat ja juokseMestareiden mestari sekä Suomen surkein kuski

Lue myös:

    Uusimmat