Mainos

Hakkaraiselle huomautus Facebook-kirjoituksesta – ”Mielipiteideni kertomista en lopeta”

2:14

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on antanut huomautuksen kansanedustaja Teuvo Hakkaraiselle sakkotuomioon johtaneen Facebook-kirjoituksen johdosta.

Hakkarainen kirjoitti Nizzan heinäkuisen terrori-iskun jälkeen Facebookiin muun muassa "kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja". Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi tammikuun alussa Hakkaraisen sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Kirjoitukseen otti tänään kantaa myös perussuomalaisten eduskuntaryhmä. Ryhmä antoi Hakkaraiselle huomautuksen painottaen, että edustajien täytyy olla tarkkoja kirjoituksissaan.

– Hyväksyn huomautuksen. Pahoittelin ryhmäkokouksessa tapahtunutta ryhmälle. Kirjoittamista ja mielipiteideni kertomista en lopeta. Jatkossa aion kuitenkin olla tarkempi julkaisuissani. Vain sanan tai pari kirjoitustani muuttamalla koko sotku olisi vältetty, Hakkarainen sanoi perussuomalaisten tiedotteessa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ei tämän jälkeen palaa enää Hakkaraisen tuomioon.

– Olemme käsitelleet Hakkaraisen saaman tuomion ryhmässä. Teimme yksimielisen päätöksen huomautuksesta. Tähän ei tarvitse enää palata, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho toteaa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.