Edmontonin mestaruusunelmat murenivat – supertähdet joutuivat taas pettymään

Vegas Golden Knights marssi NHL:n läntisen konferenssin finaaliin, kun se löi Edmonton Oilersin maalein 5–2 ja marssi jatkoo otteluvoitoin 4–2.

Joukkueiden kuudes kohtaaminen alkoi räväkästi, kun Vegas siirtyi Reilly Smithin pikamaalilla johtoon vain 24 sekunnin pelin jälkeen.

Edmontonin supertähti Connor McDavid toi isännät kuitenkin tasoihin vain 31 sekuntia myöhemmin. Hieman alle kaksi minuuttia tästä ja Edmonton johti ottelua 2–1.

Toisessa erässä valokeilaan astui kuitenkin Vegasin Jonathan Marchessault, joka mätti hattutempun Edmontonin verkkoon kääntäen näin ottelun ja ottelusarjan lopullisesti Vegasille.

William Karlsson naulasi loppulukemat 5–2 tyhjään maaliin.

Edmontonin putoamisen myötä NHL:n pudotuspeleissä ei ole mukana enää yhtään kanadalaista joukkuetta. Vegas joutuu vielä odottamaan vastustajaansa, sillä Seattle Kraken ja Dallas Stars ratkaisevat ottelusarjansa seitsemännessä ottelussa.

Edmontonin supertähdet Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat jo vuosia olleet koko NHL:n tehokkaimpia pelaajia, mutta kaksikko ei onnistunut tälläkään kertaa johdattamaan joukkojaan kannun syrjään kiinni.