Edin Dzekon vartiointi petti, asiantuntija näki punaista – ”Älä myy itseäsi tuolla tavalla!”

Victoria Plzenin keskuspuolustaja Lukas Hejdan edesottamukset närkästytti C Moren asiantuntija Antti Niemeä Edin Dzekon tehtaileman 2-0-osuman yhteydessä Mestarien liigan tiistain ottelukierroksella.

Tilanne ylälaidan videolla.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

AS Roma kukisti tsekkiläisen Viktoria Plzenin selvänumeroisesti maalein 5-0 tiistai-iltana. AS Roman avainpelaaksi nousi Edin Dzeko, joka iski ottelussa hattutempun. Bosnia ja Herzegovinalaisen illan toisessa osumassa Plzenin puolustamisessa ei ollut kehumista. C Moren jalkapalloasiantuntija Antti Niemi ei antanut armoa tsekkiläisten keskuspuolustajalle Lukas Hejdalle.

– Minun on vaikea ajatella, mitä nämä topparit tässä miettivät. Katsokaa Lukas Hejdaa. Hän ei oikein tiedä missä Dzeko on, ja sitten kun pallo tulee sinne taka-alueelle, niin minkä ihmeen takia hän lähtee tekemään tuollaista epätoivoista katkoyritystä, Niemi ripitti Hejdaa C Moren panoraama-lähetyksessä.

Maalista näkee, ettei Hejda ole ajan tasalla, miten tilanteen tulisi puolustaa. Niemi antaa oivan neuvon, miten vastaavanlaiset tilanteet olisi hyvä hoitaa.

– Sääntö numero yksi on se, että jos et ole aivan varma, että pääset purkamaan pallon, niin pysy ainakin maalin ja pallollisen pelaajan välissä, jotta pystyt puolustamaan tilannetta. Älä myy itseäsi tuolla tavalla, Niemi jatkoi.

Jutun alla Edin Dzekon hattutemppuun johtanut 5-0-osuma. Kaikki Mestarien liigan ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Alla keskiviikon tv-ottelut:

Lokomotiv Moskova – Schalke klo 19.40 C More Sport 2:lla
PSG – Crvena zvezda klo 19.50 C More Sport 1:llä (studio jo klo 19.30)
Tottenham – Barcelona klo 21.50 C More Sport 2:lla
Napoli – Liverpool klo 21.50 C More Sport 1:llä


Lue myös:

    Uusimmat