Mainos

Ecclestone lyttää F1-sarjan moottoriuudistuksen

F1-sarjan entinen toimitusjohtaja Bernie Ecclestone ei yllättynyt siitä, että sarjan kaudelle 2021 kaavailtu moottoriuudistus sai valmistajilta nuivan vastaanoton.

Kuninkuusluokan uusi omistaja Liberty Media ja Kansainvälinen autoliitto FIA haluavat tehdä sarjan V6-turbohybrideistä nykyistä edullisempia ja yksinkertaisempia. Mercedes, Ferrari ja Renault kritisoivat ehdotusta, mikä ei tullut Ecclestonelle yllätyksenä.

- Ongelma on siinä, että he ovat jo käyttäneet omaisuuden näihin hemmetin moottoreihin. Eivät he halua marssia johtokunnan eteen kertomaan, että tarvitsemme muutaman punnan lisää, koska meidän täytyy muokata näitä moottoreita, Ecclestone kommentoi motorsport.comille.

- Mielestäni heidän tarvitsisi tehdä jotain todella erilaista, tai sitten jättää asiat ennalleen. Heidän täytyisi tehdä vain se, mihin päädyimme kolme vuotta sitten Jean Todtin kanssa, mikä on lisätä polttoaineen virtausta, lisätä polttoaineen määrää ja lisätä moottoriin toiset 2000 kierrosta. Siinä kaikki tarpeellinen, Ecclestone jatkoi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.