Dr. Philin suosittu tv-ohjelma lopetetaan: "Tämä on ollut uskomaton luku elämässäni ja urallani"

Dr. Phil -televisio-ohjelma loppuu tänä vuonna.

Vuonna 2002 ensiesityksensä saanut yhdysvaltalainen Dr. Phil -keskusteluohjelma lopetetaan, kertoo E! News. Tv-psykologi Dr. Phil McGraw'n, 72,isännöimä ohjelma tulee tiensä päähän parhaillaan käynnissä olevan kauden päätyttyä.

McGraw kertoo 31. tammikuuta julkaistussa tiedotteessa saaneensa tehdä päivätelevisiota yli 25 vuoden ajan, ja sanoo Dr. Phil -ohjelman auttaneen tuhansia vieraita ja miljoonia katsojia erilaisissa aiheissa aina addiktioista lastenkasvatukseen.

– Tämä on ollut uskomaton luku elämässäni ja urallani, mutta samalla kun jatkan eteenpäin päivätelevisiosta, haluaisin tehdä myös paljon muuta, McGraw jatkaa tiedotteessa.

Dr. Phil -ohjelman lisäksi McGraw työskenteleetällä hetkellä So Help Me Todd -televisiosarjan vastaavana tuottajana ja juontaa kahta podcastia. 

Kohuja

Dr. Phil -ohjelmasta on noussut vuosien saatossa useita kohuja. Viimeisin kohu syntyi noin vuosi sitten, kun Buzzfeed News julkaisi raportin, jossa moni ohjelman entinen ja nykyinen työntekijä kertoi kokeneensa työpaikalla muun muassa sanallista väkivaltaa, pelkoa ja uhkailua. Syytökset eivät liittyneet suoraan McGrawiin, vaan yleisesti ohjelman myrkylliseen työympäristöön.

Sekä Dr. Phil -ohjelman että McGraw'n edustajat kiistivät syytökset ja sanoivat Buzzfeed Newsin julkaiseman raportin olleen vain "klikkiartikkeli".

Nykyisin rap-artistina tunnettu Danielle Bregoli vieraili Dr. Phil -ohjelmassa äitinsä kanssa vuonna 2016. Kaksikko saapui ohjelmaan tapaamaan McGraw'ta, sillä Bregolin äiti piti tytärtään huonokäytöksisenä ja kaipasi tilanteeseen ammattilaisen apua. Bregoli huudahti Dr. Phil -vierailunsa aikana lennokkaan "Catch me outside, how about that?" -lauseensa ja nousi välittömästi internet-sensaatioksi.

Bregoli on jälkikäteen kritisoinut McGraw'ta siitä, että tämä suositteli Bregolin äitiä lähettämään tyttärensä ongelmallisille teineille suunnattuun Turn-About Ranch -laitokseen, johon Bregoli myös lopulta lähetettiin.

Bregoli on kertonut kokeneensa Turn-About Ranch -laitoksessa monenlaista kaltoinkohtelua ja väittänyt, että McGraw ja Dr. Phil -ohjelma valehtelevat yhteyksistään kyseiseen laitokseen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja