Don Tamin tyylistä sataa palautetta: "Aina jonkun mielestä asut menevät yli'"

MTV Sportin Juhani ”Don Tami” Tammisen värikkäät asut sekä ihastuttavat että vihastuttavat. Don Tamin stylisti ei reaktioista hätkähdä.

Juhani ”Don Tami” Tamminen on esiintynyt jääkiekon MM-kisoissa jälleen räikeisä asuissa. Tamin värikäs tyyli on nimetty kanadalaisen valmentaja-selostaja Don Cherryn mukaan Don Tami -tyyliksi.

Don Tamin asuista satelee palautetta, tosin enimmäkseen positiivista. Tamin tyylin luonut stylisti Jemina Hanhijärvi kertoo fanien olevan aktiivisa erityisesti Twitterissä. Stylisti on jo tottunut siihen, että Don Tamin erikoiset asut jakavat mielipiteitä.

– Ainahan jonkun mielestä joku asu menee yli. Turha sitä on kuitenkaan miettiä, sillä tässä tapauksessa niiden on ikään kuin vähän mentävä yli. Show must go on.

– Onhan se parempi, että jotain palautetta tulee ja asut puhuttavat, kun se, että niistä ei sanottaisi mitään.

Fanien lisäksi myös humoristinen selostaja Antero Mertaranta on ottanut matsin tiimellyksessä kantaa Tamin asuun. Näin Mertaranta kommentoi Aurinkokuninkaan yllä nähtyä kukkapaitaa.

– Jos katsoi meidän tuonne korneriin, jossa Veli Juhani on lyönyt päälle sellaista tavaraa, että onneksi ei ole vapunpäivän - tai oikeastaan - voitonpäivän huono olo, koska saattaisi käydä pikkuisen simmuihin tuo pukeutuminen, Mertaranta veisteli.

Aktiivisesti Twitter-tiliään päivittävän Tammisen asukokonaisuuksia on kommentoitu ahkerasti merkinnällä #dontami:

Lue myös:

    Uusimmat