Dita Von Teese onkin blondi: Nämä ovat tähtien aidot hiusvärit!

Monet naiset värjäävät hiuksiaan kokeillakseen erilaisia tyylejä tai istuuko kyseinen väri edes päähän. Monien maailman tähtien aito hiusten väri onkin usein arvoitus – tiesitkö sinä näitä?

Hiusväri voi muuttaa naisen ulkonäköä dramaattisesti – joka hyvään tai huonoon suuntaan. Joskus elokuvan roolihahmo voi vaatia sen, että hiukset vaihtavat radikaalisti väriä. Joillekin naisille hiusväristä on muodostunut suorastaan tavaramerkki, kuten esimerkiksi Marcia Crossin tutut ja turvalliset punaiset hiukset Täydellisissä naisissa. Kuitenkin yllättävän monet tähdet eivät noudata luonnollista look'iaan arkenakaan, vaan värjäävät hiuksiaan alituiseen. Saatatkin yllättyä mitkä tähtien aidot hiusten värit ovatkaan!

Dita Von Teese

Usko tai älä, pienenä tytöntyllerönä Heather Renée Sweet eli taiteilijanimeltään Dita Von Teese oli aito vaaleaverikkö. Teininä hiusväri lähenteli jopa platinablondia. Kun Von Teesesta kehkeytyi kurveja korostava burleskitaiteilija, muuttui kuontalon väri tummanpuhuvaksi. Tämä tuleekin monelle yllätyksenä, sillä Von Teese on onnistunut peittämään vaalean juurikasvunsa loistavasti!

Britney Spears

Poptähti Britney Spearsin vaaleat kiharat kutrit ovatkin oikeasti ruskeat. The New Mickey Mouse Club -aikoinaan Spears esiintyi ruskeahiuksisena, mutta lähtiessään soolouralleen hiukset vaalenivat ryminällä. Spears on kokeillut uransa aikana ruskeita hiuksia (ja myös surullisenkuuluisaa kaljua), mutta palasi kuitenkin blondiksi.

Brooklyn Decker

Victoria's Secret - ja Sports Illustrated -malli Brooklyn Deckerin aito hiusväri on perusruskea. Päästyään piireihin ja poseerattuaan vuonna 2006 uimapukumallina kaunotar kuitenkin värjäsi hiuksensa vaaleiksi. Pituus ja hiusten muotoilu on muuttunut aikojen saatossa, mutta vaalea hiusväri on pysynyt!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopezin aito hiusväri yllättää: ennen kuin laulaja ennätti täyttää 23, hänen hunajanruskeat hiuksensa alkoivat ! Lopez joutuukin värjäämään hiuksiaan alituiseen eli peräti joka toinen viikko peittääkseen harmaat ja pitääkseen pitkät kutrinsa kuosissa.

Cynthia Nixon

Sinkkuelämää-tähti Cynthia Nixoninporkkananpunaiset hiukset ovat naisen tavaramerkki. Kuitenkin näyttelijä on ihka aito vaaleaverikkö. Hiukset vaihtoivat väriä punaiseen hänen saatuaan uranaisenroolin tiukkapipo Mirandana. Punainen hiusväri istui niin hyvin naisen päähän, että monet luulevat naisen olevan aito punapää. Tätä nykyä uuden roolihahmonsa nimissä Cynthia Nixon on !

Emma Stone

Toinen punapää Emma Stone on myöskin aito blondi. Stone kertoo värjänneensä vaaleat hiuksensa siksi, koska hän näytti mielestään blondina ikään kuin rehentelevältä ja tyhmänylpeältä. Stonen mukaan ihmiset ihailivat hänen punaisia kutrejaan, joten siksi hän halusi jäädä punapääksi.

Sofia Vergara

Moderni perhe -sarjan tumma ja tulinen Sofia Vergara ei olekaan aito brunetti. Tämä latinonainen on kaikkien yllätykseksi vaaleaverikkö. Vergara alkoi kuitenkin värjätä hiuksiaan ruskeiksi, koska hän ei meinannut saada rooleja ollessaan kurvikas latinonainen vaaleilla hiuksilla. Vergara kertoo ruskeiden hiuksien pehmentäneen hänen olemustaan ja käytöstään sekä niiden myötä hän on saanut parempia rooleja. Kaikilla ei olekaan blondina hauskempaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Snakkle.com

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja