Dita Von Teese: En ole kaunotar

Pin-up -tyylistään tunnettu Dita Von Teese julkaisee kauneudesta kertovan kirjan, vaikkei omasta mielestään olekaan kaunotar.

Pin-up -malli ja burleskin kuningatar Dita Von Teese julkaisee kauneuskirjan, kertoo makeherup.com. Von Teese on antanut faneilleen esimakua kirjasta julkaisemalla yhden kirjaa varten otetun kuvan Twitter-palvelussa: otoksessa Von Teese on pukeutunut todella syvään uurrettuun toppiin ja aurinkolaseihin, joiden linssit on peitelty timanteilla.

38-vuotiaan Von Teesen mukaan tuleva kirja paljastaa kaikki hänen kauneussalaisuutensa. Naisella ei ole stylistiä, vaan hän suunnittelee tyylinsä itse.

– Halusin lähettää nuorille naisille viestin. Se (tyyli), mitä näette punaisella matolla, saattaa olla jonkinlaisen tiimin suunnittelemaa ja kokoamaa, mutta sen voi oppia tekemään itsekin, jos vain päättää niin, Von Teese sanoo.

Von Teese kertoo myös, ettei tunne olevansa seksikäs – tai edes kaunis.

– Halusin glamour-elämää, kuten elokuvissa joita rakastan, siis 1930- ja 1940-luvun elokuvissa. Halusin, että minut muistetaan. Halusin olla jotakin erityistä, nainen paljasti BellaSugarille.

– Minusta tuntui aina todella tavalliselta ja todella tylsältä. En koskaan tuntenut oloani kaunottareksi, mutta ymmärsin, että kauneus ja glamour ovat kaksi eri asiaa. Glamour on asia, jonka kuka tahansa nainen voi saavuttaa, Von Teese pohtii.

MTV3/Helmi

Lähde: Makeherup.com

Kuvat: Getty/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja