Diili-voittaja Antti haluaisi palkata Jethron!

Diili-ohjelmaa luotsannut Hjallis Harkimo sekä kisan voiton napannut Antti Seppinen piipahtivat kakkukahveilla Huomenta Suomen 20-vuotisjuhlilla.

Suoraan edellisestä haastattelusta Huomenta Suomen -juhlalähetykseen saapunut Antti paljasti edellisen illan menneen Diili-kisan voittoa juhlien.

– Olin eilen ystävien ja työkavereiden kanssa juhlimassa, Seppinen valotti.

– Luulen, että juhlat ovat vasta sitten, kun meillä on iso osa asunnoista myyty. Tässä vaiheessa ei auta vielä henkseleitä paukutella, kun minulla on vasta yksi neuvottelu käynnissä ja Hjallis on jo tainnut tehdä seitsemän kauppaa, Seppinen nauroi.

Sampo Pankin tiimipäällikkönä aiemmin töitä tehnyt Seppinen aikoo irtisanoutua vanhasta työpaikastaan tänään tiistaina. Tammikuussa Seppinen aloittaa työt Sipoonrannan myyntijohtajana. Harkimo odottaa innolla miehen myyntiuran starttia ja aikoo antaa tälle töiden osalta vapaat kädet.

Entä aikooko Seppinen palkata tiimiinsä Diilistä-tuttuja ihmisiä?

– Ei se tietysti mikään mahdottomuus koskaan ole. Sekin puoli täytyy katsoa läpi. Meillä on kuitenkin jo aika tehokas myyntitiimi, jonka suuntaviivat ovat selkeät. Eniten näen myyntimiestä Jethro Rostedtissa, mutta hänellä on varmasti kiire oman firmansa kanssa, Seppinen pohti.

Katso Antin ja Hjalliksen videohaastatteluMTV3:n Ohjelmauutiset-sivuilta.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat