Diili-Antin ja Jethron yhteisbisnes – miljoonahanke Turkuun

Viime kauden Diilissa ystävystyneet Antti Seppinen ja Jethro Rostedt rakentavat yhdessä liikekumppaneidensa kanssa Kustaviin mökkejä.

Kun yhteen laitetaan kaksi supliikkimiestä, joilla toisella on vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä ja toisella vedettävänään miljoonien Sipoonranta-hanke, ei lopputulos voi olla kovinkaan huono.

Diilissä syvän ystävyyden luoneet Antti Seppinen ja Jethro Rostedt ovat lyöneet hynttyyt yhteen bisnesmielessä ja laittaneet vireille miljoonaluokan kiinteistöbisneksen.

Kaverukset ovat hankkineet kahden liikekumppanin kanssa Kustavista viiden hehtaarin tontin, johon rakennetaan 8 vapaa-ajan asuntoa, pienemmästä mökistä luksusluokan huvilaan.

– Tässä on kyseessä iso, merkittävä projekti, joka starttaa jo nyt syksyllä. Kyseessä on useamman miljoonan hanke, vähän kuin mini-Sipoonranta, Seppinen kertoo Viihdeuutisille.

Seppisen mukaan mökkien hinnat ovat 80 000 eurosta 300 000 euroon.

– Siellä on näitä perusmökkejä, joiden hinnat ovat kohtuulliset. Näissä mökeissä ei ole omaa rantaa, mutta yhteisranta kylläkin. Nämä kalliimmat huvilat ovat sitten viimeisen päälle varustettuja, sieltä löytyy niin poreammetta, omaa rantaa kuin laituriakin.

Vapaa-ajan asunnot nousevat luonnonkauniiseen Turun saaristoon.

– Kyllä mä suorastaan häkellyin siitä Kustavin kauneudesta, kun ensimmäistä kertaa siellä vierailin. Aivan upeaa seutua, Seppinen hehkuttaa.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat