Deittailuvinkit nelikymppiselle - näin opit menneisyytesi virheistä

Kuinka nelikymppisen ja parikymppisen deittailukulttuurit eroavat toisistaan? Yourtango.com otti selvää.

Monet keski-ikäiset naiset käyttäytyvät deittaillessaan samalla tavalla kuin kaksikymppisinäkin. He kuvittelevat, että hyvältä näyttäminen, kissa-hiiri-leikit ja mahdollisimman monen ihmisen tapaileminen riittävät. Kannattaa kuitenkin muistaa, että moni asia on muuttunut nuoruuden päivistä. Parikymppisenä treffailussa oli kyse kokeilemisesta. Et ehkä tietänyt, mitä odottaa, mitä tarvitset ja kuka on sinun tyylisesi mies. Kokeile ja tiedät -tyylinen deittailu johti usein erehdyksiin, ja päädyit ehkä seurustelemaan aivan vääräntyylisten ihmisten kanssa.

Mönkään menneet ihmissuhteet jättävät naiseen jälkensä. Petetyksi tuleminen ja muut pettymykset ihmissuhteissa voivat viedä kaiken uskon ihmissuhteisiin. Huonot ihmissuhteet saattavat johtaa ajatukseen, että sinut on luotu elämään yksin. Olet ehkä nainen, joka uskoo, ettet ole naimisiin menevää tyyppiä etkä tarvitse ketään. Tai ehkäpä olet aktiivisesti treffeillä käyvä nainen, joka joutuu pettymään kerta toisensa perään. Haksahdat aina samantyyppiseen mieheen, joka ei ole lopulta sinulle hyväksi. Annat itsestäsi paljon, mutta saat vain vähän takaisin.

Rakkauselämä kaipaa strategiaa

Saadaksesi rakkauselämäsi uuteen nousuun, tarvitset oikean strategian. Aivan kuten työelämässäkin, myös rakkauselämässä menestys vaatii suunnitelmallisuutta. Upea ihmissuhde ei välttämättä tupsahda eteesi noin vain.

Muuttaaksesi vanhoja tottumuksiasi, sinun on tutustuttava itseesi, muutettava vanhoja käsityksiäsi ja oltava valmis päästämään täysin uudenlainen ihminen elämääsi. Tämä tarkoittaa, että suuntaat katseesi erityyppisiin ihmisiin kuin aiemmin. Muista, että olet nyt paljon kokeneempi kuin parikymppisenä. Käytä siis elämänkokemustasi hyväksi.

Yritä ottaa selvää, mikä sinua kiehtoo huonoissa ihmissuhteissa. Miksi tapailet aina pettäjää tai haksahdat alkoholisteihin? Taustalla voi olla lapsuuden traumojen aiheuttama läheisyyden pelko tai itseluottamuksen puute. Kun otat selvää itsestäsi, voit päästä eroon noidankehästä, joka vie sinut aina uudelleen huonoon suhteeseen. Älä siis enää luota tuuriin ja ota rinnallesi miestä sattuman kautta, vaan ole tietoinen valinnoistasi. Hyvä uutinen on, ettei sinun tarvitse muuttaa itseäsi löytääksesi unelmiesi kumppanin. Menneisyyttäsi penkomalla löydät vain aidon itsesi ja kenties kumppanin, joka on aidosti oikea ja täydellinen juuri sinulle.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Christo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja