Mainos

Debra aikoo syödä äitinsä tuhkat jouluaterialla – "ainoa tapa, joka tuntuu oikealta"

Brittinainen haluaa edesmenneen äitinsä liittyvän perhejuhlana tunnettuun jouluun – mahalaukkunsa kautta.

Äitinsä yllättävästä poismenosta murtunut Debra Parsons, 41, on löytänyt suruunsa yllättävän lohdun. Maistettuaan Doreen-äitinsä tuhkia nainen on tuntenut, kuinka rakas sukulainen jatkaa elämäänsä hänen kehossaan.

– En tiedä, mikä sai minut maistamaan tuhkaa ensimmäisen kerran. Se oli halu, jota en osaa kuvailla. Avasin laatikon, jossa tuhkat olivat, laitoin sormen suuhuni ja kastoin sen tuhkaan. Ennen kuin huomasinkaan maistoin tuhkan kalkkisen suolaisen maun. Se helpotti oloani, kertoo Debra Mirror-lehdessä.

Ensimmäisen maistiaisen jälkeen tuhkien syöminen on houkutellut häntä päivä päivältä enemmän. Hyppysellinen äidin jäännöksiä on muuttunut lusikallisiksi. Annos tuhkaa päivässä on saanut Debran tuntemaan olevansa lähempänä äitiään.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joulun lähestyessä Debra vie muistorituaalinsa vieläkin pidemmälle. Hän nimittäin aikoo sirotella äitinsä tuhkat juhlapöydän antimiin: kalkkunaan ja vanukkaaseen.

– Tulossa on ensimmäinen joulu ilman äitiäni, ja haluan hänen olevan mukana perhejuhlassa. Tämä on ainoa tapa, joka tuntuu oikealta, Debra sanoo.

Jouluna Debraa painaa äitinsä kuoleman lisäksi muisto joulun aikaan vuonna 1996 kuolleesta pojastaan, joka syntyi ennenaikaisesti.

Debran tuleva aviomies suhtautuu ymmärtäväisesti vaimonsa omalaatuiseen suremiseen. 

– Olen onnekas, kun rakkaani ymmärtävät tekoni. Tiedän myös, että äitini ymmärtäisi kaiken, mitä minun on tehtävä päästäkseni yli hänen poismenostaan.

Lähde: Mirror, LADBible

***

6:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.