David ja Victoria Beckhamin kuopus täytti 10 vuotta – ylpeät vanhemmat onnittelivat suloisesti: "Ole kiltti ja lopeta kasvaminen"

David Beckham julkaisi yhteiskuvan Harper-tyttärensä kanssa.

Entisen jalkapalloilija David Beckhamin  Harper-tytär täyttää 10 vuotta heinäkuun 10. päivä. Juhlapäivän kunniaksi ylpeät vanhemmat jakoivat kauniit onnentoivotukset Instagramissa.

– Hyvää 10. syntymäpäivää kauniille neidilleni. Tytölle, jolla on suurin sydän ja makein hymy. Rakastamme sinua niin paljon. Ole kiltti ja lopeta kasvaminen. Rakastan sinua, Beckham kirjoittaa julkaisussa. 

Näet julkaisun myös täältä

Myös Victoria-äiti jakoi tyttärestään suloisen videon, jossa Harper tanssii. Mitä ilmeisimmin videosta on kulunut jo tovin verran aikaa.

– Hyvää 10. syntymäpäivää Harper. Olet kaunein nuori nainen sisältä ja ulkoa. Kiltti, rakastava, välittävä ja ihana, meidän kaikkemme. Rakastamme sinua niin paljon ja emme voi uskoa, että olet jo 10 vuotta vanha, Victoria kirjotti.

Beckhamit avioituivat 4. heinäkuuta 1998 hulppeassa seremoniassa Luttrellstownin linnassa Irlannissa. Heitä pidetään julkkismaailman unelmaparina. Perheeseen kuuluvat myös Harperin isoveljet Romeo, Cruz ja Brooklyn.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja