David Beckhamin MLS-seuralta yllättävä tempaus – laittoi logonsa uuteen uskoon koronaviruksen vuoksi

28:36
Koronapandemian tilannetta päivitettiin MTV Uutiset Livessä 23. maaliskuuta.

Jalkapalloikoni David Beckhamin omistama MLS-seura Inter Miami on muuttanut logoaan koronaviruspandemian ajaksi. 

Inter Miami aloitti hiljattain seurahistoriansa ensimmäisen kauden MLS:ssä. Kausi kuitenkin pistettiin tauolle vain kahden ottelukierroksen jälkeen. 

Miami on ryhtynyt koronaviruksen vuoksi myös toimiin sen ehkäisemiseksi. Seura jopa muutti väliaikaisesti logoaan erottamalla logossa seisovat flamingot toisistaan. Tempauksella halutaan rohkaista ihmisiä pitämään sosiaalista etäisyyttä. 

– Koronavirus on pysäyttänyt maailman raiteilleen, minkä vuoksi ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää huomioida viranomaisten ohjeita ja ottaa yhdessä osaa sosiaalisen etäisyyden pitämiseen, Inter Miami toteaa tiedotteessaan.

Myös Englannin jalkapallomaajoukkue on muuttanut logoaan koronaviruksen ajaksi. Englanti on siirtänyt logossaan makoilevia ikonisia leijonia erilleen toisistaan maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi.

– Vaikka olemme kauempana toisistamme, se ei tarkoita, että emme olisi yhdessä, Englanti kirjoittaa Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Juttuun lisätty maininta Englannin maajoukkueen logosta klo 13.59. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.